Bonus primit de la Betfair cand castigi o cota de 5

Bonus primit de la Betfair cand castigi o cota de 5

Satisfactia unui parior este cea mai mare atunci cand isi castiga pariurile. Acum exista foarte multe tipuri de pariori si fiecare pariaza cum il taie capul mai bine. Unii pariaza pe cote mai mari, altii doar cote mici si putine pe bilet, dar peste aceste doua tipuri de pariori exista acei pariori experiemtati ce castiga in mod constant. Asemenea pariori sunt adesea avantajati sa joace la case de pariuri unde se ofera si promotii pe cote castigate.

O promotie in acest sens o gasim pe Betfair, unde orice ce cota de cel putin 5 castigata iti asigura un bonus suplimentar de 125 ron din  partea acestei case de pariuri online. Fiind o promotie primul lucru pe care trebuie sa-l faci ca parior este sa optezi pentru aceasta promotie mai ales ca este una care se desfasoara saptamanal.

Dupa ce ai dat accept ca vei participa la promotie, primul lucru este sa citesti in regulamentul Betfair ce ai de facut pentru a nu pierde banii pariati, adica sa nu fii eligibil petru bonus. Un prim indiciu despre ce ai de facut este in titlul articolului si anume sa pariezi pe o cota de minim 5. Acum aceasta cota de 5 daca nu o identifici dintr-un eveniment trebuie cumva sa o compui din cel putin 2 evenimente.

Bonus primit de la Betfair cand castigi o cota de 5

Daca veti citii cu atentie regulamentul de participare se observa lesne ca nu este o cota minima impusa in alcatuirea biletului de cota 5 si va puteti adauga cate evenimente doriti. Sfatul nostru este sa adaugati cat mai putine pentru a avea sanse cat mai mari de reusita. Sa ne intelegeti, vom face noi mai jos un exemplu de cota 5 alcatuita chiar la momentul redactarii acestui articol, iar apoi vom mai spune cateva cuvinte despre cum puteti intra in posesia sumei bonus dupa ce cota voastra de 5 este castigatoare.

Iata un exeplu cu o selectie de 3 partide din care indeplinim conditia de cota din regulamentul promotiei. Miza o stabiliti voi, dar ca bonus veti primii miza care ati plasat-o cand a iesit castigatoare cota de 5. Deci, daca veti avea o miza mai mica de 125 ron cand va iese castigatoare cota de 5 atunci suma respectiva va fi bonsul pe care-l veti primii in maxim 48 de ore de la momentul in care s-a validat cota de 5 ca fiind castigatoare.

Ideea este sa fiti foarte atenti in selectiile pe care le faceti la cota de 5 ca s-ar putea sa va coste mai mult mizele cumulate decat suma bonus primita. Ideal ar fii sa castigati cota din prima ca este posibil ca suma bonus sa fie mai mica decat investitia voastra totala pe parcursul promotiei. Suma primita bonus din partea Betfair pentru cota de 5 castigatoare se supune regulilor de rulaj din termenii si contidile de functionare ale casei de pariuri.

Știri relevante