Menu

Bonusuri mozzart bet

bonusuri mozzart bet

Bonusul de bun venit Mozzart 100% de pana la 1750 RON este disponibil pentru toti clientii noi. Pentru a primi bonusul trebuie sa va inregistrati si sa faceti o prima depunere de minim 500 RON. Odata ce ati efectuat depunerea, un bonus de 100% va fi adaugat in contul dvs. de bonus Mozzartbet. De exemplu, daca faceti o depunere de 1000 RON, in contul dvs. se vor adauga inca 1000 RON. Retineti ca, daca efectuati o depunere de peste 100.000 RON, suma maxima a bonusului pe care o veti primi este in continuare de 100.000 RON.

Inainte de a putea retrage bonusul, trebuie sa indepliniti cerintele de pariere ale bonusului; adica sa pariezi suma depusa de 4 ori. Bonusul este disponibil timp de 30 de zile, asa ca va trebui sa indepliniti cerintele de pariere in aceasta perioada de timp, in caz contrar, bonusul va fi pierdut.

Mozzartbet Casino Bonus

Bonusul de bun venit pentru noul client al cazinoului Mozzartbet este un bonus triplu, ceea ce inseamna ca include bonusuri de depunere pentru primele trei depuneri. Bonusul oferit de Mozzartbet Nigeria este de 50% la prima depunere, 100% la a doua depunere si 200% la a treia depunere. La prima depunere, suma maxima a bonusului este de 50.000 RON, la a doua depunere, 100.000 RON, iar la a treia depunere, 150.000 RON.

Pentru a fi eligibil pentru bonusul de bun venit Mozzartbet, trebuie sa faceti urmatoarele:

  • Inregistreaza-te la Mozzart si completeaza informatiile contului tau.
  • Efectuati o depunere de cel putin 500 RON in cont.
  • Accepta recompensa.
  • Respectati regulile de pariere
  • Alte bonusuri de depunere sunt disponibile pentru dvs.

Inainte ca un bonus sa poata fi retras, acesta trebuie pariat de patru ori. Puteti solicita bonusul de 100% dupa ce ati revendicat bonusul de 50% si indepliniti cerintele de pariere. Apoi, odata ce ati obtinut bonusul de 100%, puteti incepe sa deblocati bonusul de 200%. Cerintele de pariere trebuie indeplinite si Bonusul triplu deblocat in termen de 60 de zile de la furnizarea fiecaruia dintre cele trei bonusuri.

Pariuri contributive:

  • Pariurile sportive – 100% din miza la biletele cu minim 4 evenimente si o cota minima de 1,40 sunt considerate pariate. Numarul minim de randuri per combinatie pentru biletele de sistem este de patru.
  • Pariuri live – Pentru biletele cu o cota minima de 1,15, 20% din miza va fi creditata ca bani pariati.
  • Super Lucky 6 – Suma pariata pe biletele non-sistem (6/6) va fi de 30% din miza.
  • Numarul meu — La biletele non-sistem cu minim trei numere, cum ar fi biletele de tragere rapida, 30% din miza va fi socotita ca suma pariata (keno grecesc, keno polonez, keno ceh, 10e italian si putto maghiar).
  • Jocuri virtuale – suma pariata va fi de 30% din miza pe biletele non-sistem cu minim 2 perechi (pariurile la jocurile virtuale Golden Race nu vor contribui).

Mozzart Bet Nigeria Metode de plata

Pentru a face o depunere in contul tau Mozzart pariuri sportive, mergi la sectiunea Depunere si alege una dintre metode. Cea mai frecventa metoda de plata folosita este cardul bancar. Puteti folosi carduri bancare Master, Visa si Verve. O alta modalitate de a depune fonduri in contul tau Mozzart Nigeria este prin transfer bancar, depunere *# USSD sau depunere Visa QR.

Indiferent de metoda de plata pe care o alegeti, suma minima pe care o puteti depune este de 100 RON, in timp ce cea maxima este de 250.000 RON. Nu exista nicio taxa pentru efectuarea depozitului si se face instantaneu.

Pentru a efectua o retragere, puteti alege optiunea card bancar sau transfer bancar, iar pentru mai multe informatii accesati contul dvs. si alegeti retragere.

Asistenta clienti Mozzart

Pentru orice intrebari pe care le-ati putea avea, Mozzart bet are o pagina de ajutor foarte buna, care va poate raspunde la toate intrebarile. Puteti gasi butonul AJUTOR care va va duce direct la pagina de ajutor din coltul din dreapta sus al site-ului. Aceasta sectiune este foarte clara, detaliata si utila. Deci, poate ca puteti gasi raspunsul dvs. acolo si sa evitati sa contactati serviciul pentru clienti.

Cu toate acestea, daca aveti o problema pe care sectiunea Ajutor nu o poate rezolva, puteti contacta echipa de asistenta pentru clienti prin e-mail sau telefon.

Linie de asistenta clienti: 0800 66992 78238

E-mail: help@mozzartbet.ro

Știri relevante