Book of Dead un solt foarte popular la casino

Book of Dead a devenit rapid una dintre cele mai bune sloturi online de pe planeta. Aproape fiecare cazinou de renume il are la dispozitia clientilor sai si, ceea ce este si mai important, majoritatea cazinourilor online ofera bonusuri de rotire gratuite pe popularul slot Book of Dead. Jucatori din intreaga lume s-au indragostit rapid de acest joc, ceea ce il face unul dintre cele mai jucate sloturi online de pe planeta.

Singurul concurent apropiat al Book of Dead, in termeni de popularitate, este Starburst. Exista si alte jocuri slot bune pe care unii le adora sa le joace, dar nimic nu se apropie in ceea ce priveste bonusurile si jucabilitatea acestor doi giganti ai industriei. Nu este surprinzator, acestea sunt dezvoltate de doi dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri de jocuri de cazino din lume: NetEnt si Play N Go.

Daca doriti sa aflati exact ce anume face din Book of Dead unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, atunci ramâneti cu noi si vedeti daca acesta este cel mai bun joc pentru dvs. sau daca v-ati distra mai mult sa mergeti la alte sloturi online.

Ori de câte ori vorbim despre Cartea mortilor, este imposibil sa nu mentionam aspectul neobisnuit pe care il are cu Book of Ra, un clasic popular care a fost in vârsta. De fapt, Book of Ra este una dintre cele mai populare sloturi din Las Vegas, astfel incât s-ar putea sa va dea o idee clara de ce Book of Dead a fost conceput pentru a reproduce ceea ce Book of Ra ofera jucatorilor.

Jocul are chiar un stil de arta foarte asemanator si, chiar daca Book of Dead este o adaptare a clasicelor sloturi Book of Ra, indraznim sa spunem ca graficele de pe acest spinoff sunt mult mai bune, iar sunetele, precum si animatiile, le creeaza. jocul se simte mult mai complet decât omologul sau original.

In orice caz, nu ar fi corect sa judecam Book of Dead doar datorita cât de asemanatoare este cu un alt joc de slot popular. Este la curent cu crearea creata de ea, dar nu o face doar pentru ca simte ca joci Book of Ra – in mod legitim este un joc bun.

Ceea ce face ca Book of Dead sa fie un joc atât de popular este tema sa. Cu siguranta atrage jucatori de toate vârstele, inclusiv adulti tineri, cu un avantaj pentru câstig si distractie si veterani care au vazut tot ce ofera industria cazinourilor. Este inspirat de un aventurier care se afla in prezent intr-o vânatoare de comori in Egipt, care cauta sa gaseasca secretele care se afla in mormintele antice.

Știri relevante