Menu

Bookmaker o casa de pariuri neobisnuita dupa nume

Bookmaker o casa de pariuri neobisnuita dupa nume

Bookmaker este unul dintre cele mai vechi si mai consacrate site-uri de jocuri online de pe net. Compania insasi se intoarce in 1985, iar operatiunea lor online a fost lansata in 1996. Cu peste 30 de ani in industrie, fiabilitatea este deja prin acoperis. De asemenea, site-ul se mandreste cu faptul ca a fost prezentat pe ESPN, CBS Sports, SB Nation, Fox, Forbes si o multime de retele si publicatii majore. Daca fiabilitatea si increderea sunt importante pentru dvs., va aflati la locul potrivit

In timp ce fiabilitatea si increderea sunt cele mai importante piese ale puzzle-ului, ele sunt doar o singura piesa. Pentru ca un site sa merite timpul nostru, trebuie sa aiba mult mai mult decat o simpla fiabilitate. Taco Bell este de incredere in a-mi oferi tacos, dar asta nu inseamna ca vor servi brusc la o calitate care nu imi va strica stomacul. Trebuie sa aruncam o privire completa catre site si sub capota si sa vedem ce au de oferit si unde le lipseste. Este frumos sa nu trebuie sa ne facem griji in ceea ce priveste fiabilitatea, dar mai avem multe de analizat.

Aceasta recenzie va fi o privire aprofundata si exacta la Bookmaker. Nu vom face doar sa iti dam pozitive pe gat; iti vom oferi o recenzie sincera daca acest lucru se dovedeste a fi bun, grozav sau unul care apartine unde se termina de obicei Taco Bell. Brawleaza-te si hai sa mergem mai intai in Bookmaker.

Pare oportun sa incepem cu adresarea cartii de sport a unui site cu numele de case de pariuri, sau mai exact numele intreg. Dupa cum era de asteptat, Bookmaker are o carte de sport online expansiva si bine organizata. Una dintre avantajele site-ului este ca, de obicei, sunt unul dintre primele site-uri care posteaza linii in majoritatea sporturilor majore. Desi suntem sustinatori pentru cumparaturile pe linie, care necesita asteptarea cartilor mai lente, este placut sa puteti sari pe unde vor fi lucrurile si sa va aranjati strategia in consecinta.

In timp ce nu am reusit sa-l confirmam, rapoartele au spus ca sansele de la Bookmaker stiu de fapt ce fac si sunt destul de clare cand vine vorba de liniile lor de pariere. Aceasta inseamna ca veti gasi mai putine oportunitati initiale pentru a profita de greseli, dar nu inseamna ca nu veti putea profita de linii care se deplaseaza datorita publicului ignorant. Acest lucru nu inseamna inca ca sunt perfecti tot timpul. Concluzia este ca 30+ ani din industrie ar putea avea ceva de-a face cu abilitatile lor inalte.

In ceea ce priveste aspectul, este un aspect alb si luminos foarte curat si minimalist. Navigarea este foarte usor de realizat si usor de utilizat. Toate categoriile de sport importante au fost listate in stanga site-ului si atunci cand au dat clic pe extins pentru a afisa pariurile disponibile din acea categorie. Au fost cateva argumente pro si contra pe care le vom intra putin mai tarziu in sectiunea dedicata utilizatorului.

Acestea au fost extraordinare pentru a va ajuta sa gasiti mai rapid pariurile pe care le cautati. Mai exact, ultimele doua sunt grozave pentru momentele in care trebuie sa alungi intr-un pariu de ultima ora sau in cautarea unui eveniment sportiv important. Este enervant atunci cand veti continua sa pariati, sa spunem, Finala NBA sau Superbowl si trebuie sa treceti prin alte un milion de pariuri pentru a ajunge la ceea ce cautati. Site-urile ar trebui sa realizeze pariurile populare si sa le faca usor accesibile. Bookmaker face acest lucru si il aplaudam.

Un lucru pe care ne-am dori sa il vedem este posibilitatea de a cauta pariuri sau de a va aloca echipele favorite. Am vazut recent aceasta aparitie pe site-uri mai noi si ne-ar placea sa vedem acesti caini batrani sa invete un nou truc.

In plus, avem cateva solicitari pentru sectiunea de pariuri live. In primul rand, este minunat sa vedem ca le au, dar, din pacate, nu am reusit sa vedem cum a functionat sau cat de expansiv a fost, deoarece puteti naviga doar in jurul sau atunci cand un joc se desfasoara. Daca nu exista jocuri in acest moment, tot ce puteti vedea este o lista a programului. In timp ce acest lucru este placut pentru a ajuta la planificare, ne-am dori cu adevarat sa putem face legatura cu platforma inainte de inceperea jocurilor. Acest lucru nu se intampla doar pentru ca incercam sa revizuim site-ul, ci ca un parior, am dori sa fim confortabili cu platforma complet inainte de a intra in cateva actiuni de pariuri sportive. Asta suna doar ca o reteta pentru a gresi.

Știri relevante