Menu

Bovada sau Bodog isi are un urmas demn

Bovada sau Bodog isi are un urmas demn

Bovada este continuarea popularului brand Bodog sub un nou nume – cu branding si servicii care vor fi familiare pentru oricine a pariat la Bodog inainte. In mod neobisnuit, acestia permit clientii din Statele Unite, ceea ce inseamna ca pariorii sportivi din intreaga lume nu pot deschide un cont de pariuri aici si trebuie sa mearga la Bodog.eu.

Bovada a fost detinuta de Morris Mohawk Gaming Corporation si a fost licentiata de Kahnawake Gaming Commission, dar in 2015 Morris Mohawk a incheiat operatiunile. Proprietatea afacerii Bovada a fost transferata companiei Salmon River Technologies Limited si o continua sa functioneze in 2020. Cu o istorie de peste 15 ani, acest brand de incredere (Bodog / Bovada) ofera optiuni de plata usoare si promotii generoase.

Dupa cum va asteptati dintr-o carte din SUA, accentul este pus pe furnizarea de linii pentru marile sporturi din America de Nord. Liniile de fotbal, baschet, hochei si baseball, recuzita si pariuri live sunt oferite. Veti gasi mult mai multe acoperiri sportive, inclusiv tenis, golf si fotbal la colegiu. De asemenea, puteti paria pe sporturi internationale populare, inclusiv Fotbal. Curse de cai sunt destul de populare aici pentru a obtine propria sectiune dedicata a site-ului web – cu file suplimentare pentru cursele obisnuite si marile evenimente.

Dispunerea site-ului si sentimentul general

Designul familial de brand negru si rosu arata si se simte foarte profesionist. Site-ul este bine pus la punct in comparatie cu multe alte carti sportive. Paginile importante au file in partea de sus, in timp ce puteti gasi lista de sporturi si linii disponibile pe partea stânga. Liniile prezentate bazate pe evenimente curente sunt usor de accesat si exista si o fila cu rezultate dedicate. Fisa de pariere este la dreapta si se actualizeaza dinamic pe masura ce adaugati pariuri. Acest lucru este cu file, permitându-va sa vizualizati single-uri, vorbesti, teasere si roini rotunde separat.

Bovada si-a facut site-ul web complet compatibil cu dispozitivele mobile Apple si Android prin intermediul versiunii lor responsabile in browser. Nu este necesar sa descarcati o aplicatie dedicata pentru a utiliza aceasta caracteristica, care se va adapta la dimensiunea ecranului dvs. automat.
Bonusuri 2020 si oferte speciale.

Jucatorii noi obtin un pariu gratuit care se potriveste la 100% din prima suma de depunere. Aceasta are o cerinta foarte usor de redat 5x, de fapt nu pot sa ma gândesc la alte carti sportive care au mai putin de 5x. Majoritatea cartilor sportive au un rol de 6x-10x la bonusuri. Odata ce predati depozitul, plus suma de bonus de 5 ori bonusul este al dvs. In plus fata de acest bonus, exista rabaturi saptamânale pentru pariurile pe curse de cai.

Este promotiile obisnuite, care iti pastreaza bancul la Bovada. Acestea se schimba tot timpul in functie de care sportul este in sezon. Acestea variaza de la pariuri gratuite la bonusuri pentru indeplinirea anumitor cerinte (de exemplu, facând trei tipuri diferite de pariuri pe Baseball). Va recomand sa urmariti cu atentie pagina promotiilor de pe site-ul bovada.lv pentru a va asigura ca nu pierdeti cele mai recente promosuri.

De asemenea, vi se vor oferi bonusuri suplimentare – unele dintre ele foarte generoase – pentru a incerca diferitele jocuri de noroc de pe acest site. Acesta include pokerul online si un cazinou la pachet cu cele mai recente titluri de jocuri si sloturi.

Ce face Bovada sa se distinga de alte carti sportive?

Principala diferenta aici este concentrarea pe fanii sportului american. Selectia lor de pariuri sportive, metode de plata si promotii sunt dedicate 100% pariorilor sportivi din Statele Unite. Obtineti familiaritatea si increderea unui brand de lunga durata la Bovada, care sunt liderii acestei afaceri. Cel mai important – PLATESC MAI MULTE DE MAI SITI!

Adaugati la aceasta miza live, o selectie excelenta de pariuri propice si câteva promotii generoase si distractive si veti intelege cum acest brand a ramas atât de popular atât de mult timp.

Fanii curselor de cai vor aprecia aspectul curat al acestei zone a site-ului. Veti avea acces la cursele din toate SUA. Evenimente mari, inclusiv Cupa Breeders si Triple Crown, au propria lor selectie de recuzita si pariuri din cap.

Știri relevante