Menu

Brandul Admiral in mediul online

Brandul Admiral in mediul online

In acest moment, acest site este disponibil doar pentru jucatorii din mai multe tari. Acesta a fost creat special in acest scop si este posibil ca acest lucru sa aiba vreo legatura cu modul in care cazinourile de pe Internet sunt impozitate cu modificarile facute in Marea Britanie in 2014. Jucatorii care cauta oferte excelente in alte tari ar trebui sa verifice lista noastra de oferte uimitoare.
Cele mai populare jocuri

In timp ce sloturile fura spectacolul la majoritatea site-urilor, cele mai populare jocuri de la Lucky Admiral Casino sunt titlurile lor de bingo. Acestea ofera toate tipurile de bingo majore, inclusiv 30 de bile, 75 de bile, 80 de bile, 90 de mingi si multe altele. Doua lucruri fac aceste jocuri de bingo atat de importante pentru jucatorii din Marea Britanie. Primul este ca obtineti o varietate de tipuri de jocuri care nu sunt de obicei disponibile in Regatul Unit. In al doilea rand, jocurile sunt disponibile in mai multe limbi diferite, in afara de engleza, asa ca veti fi confortabil sa intrati in actiunea bingo, indiferent de.

In afara de jocurile de bingo, software-ul Cosy Games folosit pentru alimentarea acestui site al cazinoului are si peste 70 de sloturi. Acestea sunt cele mai populare jocuri din software-ul mobil, care este disponibil in iOS si Android.
Castigatorii Jackpot-ului

La momentul acestei revizuiri, aceasta unitate nu a mai existat de foarte mult timp. Cu toate acestea, jucatorii de pe alte site-uri care folosesc acelasi software si jocuri au lovit de obicei jackpot-uri frecvente de dimensiuni medii. In loc sa incerce sa ofere progresivi masivi, cu sapte cifre, se concentreaza pe premii moderate care lovesc mai des in intervalul de cinci cifre, cu castiguri ocazionale care sunt mai mari. Deoarece acestea se concentreaza in mod egal pe bingo ca la sloturi si pentru ca majoritatea castigurilor bingo sunt setate pentru a schimba viata, va puteti astepta ca acest site sa ofere o multime de castiguri de o dimensiune moderata in loc de cateva castiguri care sunt enorme.

Știri relevante