Menu

Brandul Admiral în mediul online

Brandul Admiral in mediul online

În acest moment, acest site este disponibil doar pentru jucătorii din mai multe ţări. Acesta a fost creat special în acest scop şi este posibil ca acest lucru să aibă vreo legătură cu modul în care cazinourile de pe Internet sunt impozitate cu modificările făcute în Marea Britanie în 2014. Jucătorii care caută oferte excelente în alte ţări ar trebui să verifice lista noastră de oferte uimitoare.

Cele mai populare jocuri

În timp ce sloturile fură spectacolul la majoritatea site-urilor, cele mai populare jocuri de la Lucky Admiral Casino sunt titlurile lor de bingo. Acestea oferă toate tipurile de bingo majore, inclusiv 30 de bile, 75 de bile, 80 de bile, 90 de mingi şi multe altele. Două lucruri fac aceste jocuri de bingo atât de importante pentru jucătorii din Marea Britanie. Primul este că obţineţi o varietate de tipuri de jocuri care nu sunt de obicei disponibile în Regatul Unit. În al doilea rând, jocurile sunt disponibile în mai multe limbi diferite, în afară de engleză, aşa că veţi fi confortabil să intraţi în acţiunea bingo, indiferent de.

În afară de jocurile de bingo, software-ul Cosy Games folosit pentru alimentarea acestui site al cazinoului are şi peste 70 de sloturi. Acestea sunt cele mai populare jocuri din software-ul mobil, care este disponibil în iOS şi Android.

Câştigătorii Jackpot-ului

La momentul acestei revizuiri, această unitate nu a mai existat de foarte mult timp. Cu toate acestea, jucătorii de pe alte site-uri care folosesc acelaşi software şi jocuri au lovit de obicei jackpot-uri frecvente de dimensiuni medii. În loc să încerce să ofere progresivi masivi, cu şapte cifre, se concentrează pe premii moderate care lovesc mai des în intervalul de cinci cifre, cu câştiguri ocazionale care sunt mai mari. Deoarece acestea se concentrează în mod egal pe bingo ca la sloturi şi pentru că majoritatea câştigurilor bingo sunt setate pentru a schimba viaţa, vă puteţi aştepta ca acest site să ofere o mulţime de câştiguri de o dimensiune moderată în loc de câteva câştiguri care sunt enorme.

 

Știri relevante