Menu

Brandul Sportingbet la nivelul tarii noastre

Brandul Sportingbet la nivelul tarii noastre

Are unul dintre cele mai ridicate standarde in ceea ce priveste promotiile. Este una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Isi desfasoara activitatea in Romania de 10 ani. Are o istorie foarte bogata in Romania, fiind una dintre cele mai vechi case de pariuri care opereaza in Romania

Este o casa de pariuri britanica, activand doar in mediul on-line. Este foarte cunoscuta in lume, avand undeva la 2, 5 milioane de jucatori din 200 de tari.

Chiar daca la inceput aceasta casa de pariuri nu a fost foarte serioasa, inclusiv nici in Romania, inregistrandu-se nenumarate plangeri, cu timpul, aceasta casa de pariuri a trecut prin transformari radicale, odata cu preluarea de catre alti proprietary. Acest lucru s-a resimtit si la nivelul platformei de pariuri live, dar si a bonusurilor si a promotiilor oferite, ajungand astfel una dintre cele mai indragite si apreciate case de pariuri din Romania. In ceea ce priveste legalitatea, si acest lucru asigura liniste, licenta de functionare fiind acordata pentru o perioada lunga de timp. Singura modalitate prin care se poate paria este cea on-line.

In acelasi timp, SportingBet a intrat in randul caselor de pariuri care sponsorizeaza echipe de fotbal din Romania, in acest caz fiind vorba despre CFR CLUJ.

Site-ul casei de pariuri este foarte bine pus la punct, lucru care intareste ideea de seriozitate si siguranta a SportingBet.

De asemenea, SportingBet. ro impresioneaza si atunci cand vine vorba despre oferta de pariuri sportive, lucru care permite parierea pe o multime de evenimente, din aproape toate sporturile. Optiunile de pariere sunt de asemenea numeroase, cotele sunt si ele dintre cele mai bune.

Intr-un cuvant, se poate paria cu incredere la SportingBet. ro, pentru ca oferta nu va dezamageste.

De asemenea, un alt punct forte il reprezinta pariurile live oferta fiind tot timpul atragatoare. Aspectul tehnic este la fel de ok, pariurile putand fi plasate in cele mai bune conditii.

Un alt aspect care intareste imaginea buna pe care Sporting Bet o are in Roamania este ca are ca si imagine fotbalisti de renume din fotbalul romanesc, anume ILIE DUMITRESCU sau GICA CRAIOVEANU.

Știri relevante