Menu

Brandul Sportingbet la nivelul ţării noastre

Brandul Sportingbet la nivelul tarii noastre

Promoţii Sportingbet personalzate pe fiecare ţară

Are unul dintre cele mai ridicate standarde în ceea ce priveşte promoţiile. Este una dintre casele de pariuri licenţiate din România. Îşi desfăşoară activitatea în România de 10 ani. Are o istorie foarte bogată în România, fiind una dintre cele mai vechi case de pariuri care operează în România

Este o casă de pariuri britanică, activând doar în mediul on-line. Este foarte cunoscută în lume, având undeva la 2, 5 milioane de jucători din 200 de ţări.

Chiar dacă la început această casa de pariuri nu a fost foarte serioasă, inclusiv nici în România, înregistrându-se nenumărate plângeri, cu timpul, această casa de pariuri a trecut prin transformări radicale, odată cu preluarea de către alţi proprietary. Acest lucru s-a resimţit şi la nivelul platformei de pariuri live, dar şi a bonusurilor şi a promoţiilor oferite, ajungând astfel una dintre cele mai îndrăgite şi apreciate case de pariuri din România. În ceea ce priveşte legalitatea, şi acest lucru asigură linişte, licenţa de funcţionare fiind acordată pentru o perioadă lungă de timp. Singura modalitate prin care se poate paria este cea on-line.

Sportingbet va sponsoriza o echipă din Liga 1

În acelaşi timp, SportingBet a intrat în rândul caselor de pariuri care sponsorizează echipe de fotbal din România, în acest caz fiind vorba despre CFR CLUJ.

Site-ul casei de pariuri este foarte bine pus la punct, lucru care întăreşte ideea de seriozitate şi siguranţă a SportingBet.

De asemenea, SportingBet. ro impresionează şi atunci când vine vorba despre oferta de pariuri sportive, lucru care permite parierea pe o mulţime de evenimente, din aproape toate sporturile. Opţiunile de pariere sunt de asemenea numeroase, cotele sunt şi ele dintre cele mai bune.

Într-un cuvânt, se poate paria cu încredere la SportingBet. ro, pentru că oferta nu vă dezamăgeşte.

De asemenea, un alt punct forţe îl reprezintă pariurile live oferta fiind tot timpul atrăgătoare. Aspectul tehnic este la fel de ok, pariurile putând fi plasate în cele mai bune condiţii.

Un alt aspect care întăreşte imaginea bună pe care Sporting Bet o are în Roamania este că are ca şi imagine fotbalişti de renume din fotbalul românesc, anume ILIE DUMITRESCU sau GICĂ CRAIOVEANU.

 

Știri relevante