Brave Cat o pisica plina de curaj si castiguri la slot

Pisica curajoasa a lui EGT se invarte in jurul unei pisici hoti in drumul sau prin padurea de basm pentru a castiga premii mari in numerar. Alaturati-va si incercati sa deblocati mai multe bonusuri, cum ar fi caracteristica de rotiri gratuite Brave Cat, care va poate oferi in total pana la 100 de rotiri gratuite. In aceasta recenzie a sloturilor Brave Cat, veti putea obtine informatii despre tot ceea ce este mai important despre acest joc, astfel incat sa ii puteti da o rotire si sa publicati propriul rating online.

Exista un total de 40 de linii de plata pe 5 role si 4 randuri pentru care puteti seta valoarea pariurilor de la 0,40 la 80 de credite. Veti castiga premii mari in numerar in timpul rotirilor gratuite Brave Cat, caracteristica re-spin si caracteristica bonusuri Brave Cat bonus wild. Cele 2 simboluri Scatter, Regele si Castelul, declanseaza caracteristicile mentionate mai sus in functie de combinatia in care au intrat. De exemplu, in timp ce 5 simboluri Castel declanseaza o cantitate de 6 – 100 de rotiri gratuite de Brave Cat si o caracteristica de re-spin, 5 rege simbolurile vor lansa 6 – 100 de jocuri gratuite bonus Brave Cat si caracteristica creditelor salbatice. Ar trebui doar sa ii dati cateva rotiri si sa aflati singuri ce combinatie va serveste cel mai bine. Jucatorul are, de asemenea, posibilitatea de a declansa automat fiecare rotire a lui Brave Cat de la EGT.

Daca speri sa gasesti un complot complicat si uluitor, atunci te afli intr-un loc gresit. Brave Cat de la EGT este la fel de simplu precum ar trebui sa fie un slot cu aceasta tema. Exista cateva bonusuri destul de generoase care asteapta sa fie lovite, astfel incat sa puteti parasi aceasta recenzie a slotului Brave Cat si sa incepeti sa pariati banii reali imediat. Apropo, nu exista joc gratuit disponibil.

Este tocmai aceasta perspectiva a pisicii bune folosita in jocul Pisica curajoasa. Slot machine-ul foloseste software-ul EGT Interactive. In acest minunat joc iti faci propria ta aventura magica personala, unde norocul tau depinde de un pisoi aristocratic. Daca e de partea ta, ai putea castiga un mare premiu. Slotul video Brave Cat este un aparat cu cinci bobine care are un aspect 4×5. Interactioneaza cu bani reali daca este jucat la cazinourile online. Aceasta inseamna ca pisica magica ar putea aduce bogatie oamenilor in zilele noastre si mitul despre bunavointa sa renaste.

Scopul jocului este unul simplu – jucatorii trebuie sa potriveasca simbolurile de la stanga la dreapta pe role, cu consolidari mai lungi este posibil sa se realizeze plati mai mari. Jocurile ar trebui sa fie atente la simbolurile imprastiate imperecheate, care le-ar putea ajuta sa obtina acces la o proprietate speciala. In acest joc sunt regii si castelele care pot fi achizitionate. Jucatorii au ocazia sa se bucure de o runda bonus de rotiri gratuite. Cand aceste rotatii s-au incheiat, jucatorii au sansa sa riste banii castigati si sa-i dubleze daca norocul este de partea lor.

Știri relevante