Menu

Brexitul cu bune si rele pentru jocurile de noroc

Brexitul cu bune si rele pentru jocurile de noroc

Celalalt lucru care permite companiilor din Romania sa se simta increzute in mod rezonabil cu privire la efectele oricarei plecari din UE este faptul ca jocurile de noroc online au crescut de la an la an. Cu toate ca nu este neaparat garantat sa continue, este putin probabil sa se produca un hit major intr-un fel sau altul. Un negativ mai considerabil este probabil sa fie limita personalului de care vor suferi companiile dupa libera circulatie a persoanelor nu mai este o optiune viabila. Companiile s-au obisnuit sa culeaga cele mai bune dintre cele mai bune din intreaga Europa, dar in schimb vor trebui sa se descurce doar cu cele care au dreptul sa lucreze in Regatul Unit pentru a merge mai departe.

Poate ca situatia cu care se confrunta companiile britanice de jocuri de noroc poate fi rezumata cel mai bine de Carl Rohsler, un avocat de tema, care a spus: „Intreprinderile de jocuri de noroc fac parte din noua era – era care incearca sa exploateze imobilizarile necorporale, date , talentul uman si comunicarea internationala si, din acest motiv, se poate constata ca se confrunta cu multe provocari intr-un mediu in care se ridica bariere pentru o astfel de miscare, nu se diminueaza ”.

In sfarsit, sa nu uitam, de asemenea, ca parasirea UE va permite Regatului Unit sa incheie noi acorduri comerciale cu alte natiuni de pe glob, continute de acestea, poate fi un acces mai bun sau poate chiar exclusiv la pietele externe de jocuri de noroc pentru companiile din Romania. Sunt intotdeauna garnituri de argint cu aceste lucruri.

In cazul in care exista un anumit grad de incertitudine in ceea ce priveste viitorul companiilor britanice de jocuri de noroc, atunci acest lucru nu este in comparatie cu companiile care se afla exclusiv in UE. Pe de o parte, potentialul absenta al behemoth-urilor britanice ar putea sa-si vada pozitia pe piata, totusi, pe de alta parte, realitatea este ca companiile din Romania au o cota atat de mare din piata, deoarece sunt cunoscute si de incredere, iar acest lucru va fi probabil continua. Toate cele mai mari rezervari ale Regatului Unit au deja birouri in UE si vor putea continua sa ofere servicii de acolo – desi este posibil sa fie nevoiti sa plateasca tarife suplimentare pentru a aduce profitul inapoi in Romania.

Știri relevante