Menu

Brexitul poate influenta moneda in care se pariaza

Brexitul poate influenta moneda in care se pariaza

Unul dintre cele mai evidente moduri in care industria de jocuri de noroc din Romania va fi afectata de tara care paraseste Uniunea Europeana este sub forma valorii lirei. De cand a fost anuntat rezultatul referendumului Brexit, am vazut ca lira a avut un impact major impotriva celor mai mari monede ale lumii. La 23 iunie 2016, o lira valora 1,3151 Euro. Acum merita in medie 1.0881. S-ar putea sa nu para o suma imensa de bani, dar atunci cand aveti de-a face in miliarde, devine o diferenta semnificativa.

Din punctul de vedere al celor mai mari companii care comercializeaza in Romania si UE, aceasta devine o pierdere de sute de milioane de lire sterline in fiecare an. Atunci cand va ganditi la faptul ca clientii din Romania vor avea un venit semnificativ mai putin disponibil, devine clar ca o iesire din Uniunea Europeana va afecta industria jocurilor de noroc in multe moduri diferite. Asta nu inseamna nimic din faptul ca unii consumatori vor simti mai putin loialitatea fata de marcile care s-au mutat in strainatate din cauza modificarilor aduse industriei.

Acestea fiind spuse, o economie saraca in general a fost intotdeauna buna pentru industria jocurilor de noroc, multi oameni vazand posibilitatea de a castiga bani ca principala lor cale de iesire din problemele financiare. Poate rezulta un kilogram slab in ca mai multi oameni sa apeleze la companii de jocuri de noroc pentru a-si „suplimenta” salariul? Acestea fiind spuse, daca industria jocurilor de noroc in ansamblu are un impact, atunci este posibil ca lucratorii din cadrul acesteia sa inceapa sa isi piarda locurile de munca, ceea ce face ca totul sa fie extrem de complex.

Numarul de modalitati prin care Regatul Unit a parasit Uniunea Europeana care afecteaza industria jocurilor de noroc abia a fost realizat. Turneele de poker sunt foarte populare in randul jucatorilor de peste mari, de exemplu, dar daca usurinta cu care pot intra in respectivele turnee este inlaturata din cauza schimbarilor la libera circulatie a oamenilor, atunci vor fi mai putin inclinati sa faca acest lucru si ca rezultat, economia va avea de suferit.

Dupa toate probabilitatile, o iesire din UE nu va afecta atat de mult industria de jocuri de noroc, cu siguranta din perspectiva unui punter de pariuri din Romania. Este una dintre cele mai puternice industrii din economia britanica, la urma urmei, iar legile si regulile care privesc pariurile in Romania sunt atat de stricte incat sa faca putin probabil ca orice lovitura sa fie luata de companiile care administreaza industria. Orice probleme care pot cauza probleme sunt procedurale si, prin urmare, sunt mai usor de evidentiat pe termen lung.

Știri relevante