Menu

Bucurate de un free bet la meciul Portugaliei pe Betstatrs

Bucurate de un free bet la meciul Portugaliei pe Betstatrs

O repetare a finalei Campionatului European din 2016 este aici cu noi pe Betstatrs, in Portugalia, detinatorii urmand Franta, campioana mondiala a jocului final din Grupa F. Ciocnirea de pe Puskas Arena pune echipele care se afla printre favoritele turneului. Un punct ii separa de Portugalia pe trei si Franta pe patru. Portugalia vine dintr-o pierdere cu 4-2 in mainile Germaniei, un joc in care punctele slabe ale acestora au fost cu adevarat expuse.

Ca echipa atacanta pe Betstars, Portugalia este foarte puternica si doar Italia a marcat mai mult decat ei dupa doua runde in faza grupelor. Germania a avut si o amintire profunda a acestui lucru. Cu toate acestea, in spate, detinatorii au multe probleme si nu ajuta ca mijlocasul defensiv William Carvalho sa nu aiba viteza. Doua autogoluri impotriva Germaniei si, in ciuda lansarii a doua mijlocasi cu pozitie defensiva, au aratat cat de mult le lipsesc portughezilor in musculatura defensiva si impotriva Frantei vor fi cu adevarat testati. Sapte din ultimele 10 meciuri au produs peste 2,5 goluri, in timp ce in ultimele sapte meciuri competitionale, Portugalia a reusit sa faca fata in doar doua ce au fost cele mai pariate pe Betstars.

Franta a avut o sperietura masiva impotriva Ungariei, dupa ce a coborat cu 1-0 in prima jumatate a celui de-al doilea meci din grupa F. Au reusit sa niveleze, dar la final, chiar si o remiza nu parea meritata. Au multe de facut in meciul din Portugalia, detinatorii avand nevoie de cel putin o remiza pentru a trece de faza grupelor.

O echipa a Frantei care parea dominanta impotriva Germaniei in jocul de deschidere si chiar a avut doua goluri anulate, precum si limitarea Germaniei la putine sanse, arata coplesitoare impotriva Ungariei. Lui Karim Benzema i-a lipsit urgenta, iar driblingurile lui Kylian Mbappe au fost inabusite chiar inainte de a putea intra in treapta a doua.

Se asteapta sa se faca cateva o promote excelenta pe Betstars si schimbari in atac, Olivier Giroud fiind favorit sa inceapa impotriva Portugaliei, iar Franta ar trebui sa poata profita de o aparare tremurata a Portugaliei. In timp ce Franta ramane neinvinsa in noua meciuri, remiza cu Ungaria a incheiat seria lor de cinci foi drepte curate. Au reusit sa inscrie in fiecare din ultimele noua meciuri.

Cand Franta se va intalni cu Portugalia si vei paria pe Betstars, va fi un spectacol de atacuri letale. Ambele natiuni sunt bine inzestrate in acest departament si vor prezenta, probabil, doi dintre cei mai buni atacanti din lume in Kylian Mbappe si Cristiano Ronaldo.

Cu toate acestea, Franta va atinge Portugalia atunci cand vine vorba de aparare, deoarece au mai multe optiuni si jucatori defensivi mult mai buni. Apararea este singurul departament care a dezamagit Portugalia impotriva Germaniei si s-ar putea agrava in fata Frantei, care are, de asemenea, un record mai bun. Inapoi Franta pentru a castiga aici.

Știri relevante