Burning Hot este cel mai jucat slot de casino din lume

Still Burning Hot este un slot modern cu un tabel de plati bogat si un potential pentru plati mari. Mai important, jocul are, de asemenea, patru jackpoturi atasate, pe care jucatorii le pot castiga aleatoriu la orice rotire data.

Acesta este un slot de fructe cu simboluri de fructe recunoscute pe role care sunt comune in sloturile clasice. Insa designerii EGT le-au oferit un aspect atractiv, folosind culori vii si animatii moderne. Combinatia celor doua ofera Burning Hot un aspect de bomboane pentru ochi si face jocul distractiv de jucat.

Jocul din Burning Hot este rapid si captivant. Simbolurile obisnuite ale jocului pot ateriza stivuite pe role si jucatorii pot obtine un ecran complet de simboluri potrivite, cu o mare victorie pe ecran.

Pentru a face jocul si mai interesant, designerii au adaugat o functie de extindere la simbolul Wild, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta un teanc complet de Wilds pe cele trei role centrale.

Burning Hot este un slot simplu de 5 linii de plata cu 5 role si 3 randuri. Jucatorii pot plasa pariuri de la 0,05 USD pana la 300 USD pe rotire. Cea mai mare plata din slot poate proveni din simbolul Red Sevens stabilit de 600 de ori miza totala pentru aterizarea a 5 dintre ele pe o linie de plata castigatoare.

Jocul vine cu o varianta medie spre mare si o valoare RTP de 96,45%. Aceasta este o valoare RTP medie in comparatie cu majoritatea sloturilor video moderne.

Burning Hot este un slot foarte limitat cand vine vorba de caracteristici bonus. Simbolul Wild poate ateriza doar pe rolele 2, 3 si 4, inlocuind toate simbolurile, cu exceptia Scatters. Cand un Wild aterizeaza pe o rola, daca poate contribui la o combinatie castigatoare, se va extinde pentru a acoperi intreaga rola.

Jocul are si doua simboluri Scatter. Dollar Scatter poate ateriza pe toate rolele, acordand o plata maxima de 100 de ori miza totala, daca 5 dintre ele ajung pe ecran. Star Scatter poate ateriza doar pe rolele 1, 3 si 5 acordand o plata de 20 de ori miza totala.

Jackpoturile din joc sunt acordate aleatoriu atunci cand este declansat bonusul misterios pentru carti jackpot. Jucatorul va trebui sa faca alegeri intre 12 carti cu fata in jos si odata ce trei dintre ele sunt potrivite, se acorda jackpot-ul corespunzator.

Burning Hot este un slot video care va atrage cu siguranta atentia tuturor fanilor sloturilor de fructe. Jocul vine cu un design simplu de 5 linii de plata, dar cu un potential de plati mari. Tabela de plata din slot este bogata, iar jucatorii pot obtine pana la 3 Wild Reels pe ecran.

Chiar daca jocul vine cu doua simboluri Scatter, niciunul dintre ele nu declanseaza o caracteristica bonus, ceea ce este un pic dezamagitor. Totusi, daca va place sa jucati sloturi video simple, care pot plati mult, Burning Hot este jocul potrivit pentru dvs.

Știri relevante