Menu

Calendarul primaverii cu premii Unibet

Calendarul primaverii cu premii Unibet

In fiecare an, Unibet ne-a obisnut cu un calendar de premii in fiecare zi in luna aprilie. Acest calendar mai este intitulat si calendarul primaverii deoarece luna aprilie este prima luna a primaverii.

Pe pagina de promotii Unibet, veti gasii disponibila aceasta promotie la sectiunea dedicata. Practic acest calendar de promotii este acelasi in fiecare saptamana, numai ca sunt 7 promotii diferite pentru fiecare zi a saptamanii. Nu este obligatoriu sa participati in fiecare zi la aceste promotii, puteti opta doar daca promotia vi se potriveste.

Fiecare promotie din calendarul primaverii de promotii de la Unibet, are propriile criterii de eligibilitate. Unele promotii pot fi doar cu indeplinirea unui criteriu de cota, altele vor fi cu criteriu inital de depunere, unele vor avea si conditii de rulaj pentru participare. Una peste alta trebuie sa stiti ca va fi o luna plina de premii ce se vor acorda participantilor in promotie.

Nu uitati ca de fiecare data cand alegeti sa participati la o promotie, sa cititi cu atentie ce trebuie sa faceti, altfel riscati sa va treziti ca nu primiti beneficiile promotie, si ar fi pacat in cazul celor cu depunere de bani reali sa irositi banii bonus sau rotrile gratuite de care puteti beneficia instant.

Asadar aveti 30 de zile la dispozitie sa va bucurati din plin de castiguri la calendarul primaverii oferit de Unibet. Foarte important este sa stiti ca nu trebuie sa aveti o alta promotie activa pe cont cand selectati una din calendar, riscati sa nu se activeze, pentru ca si Unibet are aceiasi regula cu o singura promotie activa pe cont indiferent la ce categorie sau sectiune este.

Știri relevante