Menu

Campanie pentru limitele terminale de pariere cu cote fixe

Ceea ce face ca aceste masini sa fie atat de controversate este viteza cu care pot fi pariate. Daca ar fi sa stai la unul si sa incarci un joc de ruleta, atunci vei fi in masura sa plasezi un pariu nou la fiecare douazeci de secunde. S-ar putea sa nu para prea rau, dar nu uitati ca pariul maxim este de 100 de lire sterline (la momentul scrierii), ceea ce inseamna ca teoretic puteti obtine 300 de lire sterline in fiecare minut.

Extindeti-l peste o ora si va uitati la o posibila investitie de 18.000 de lire sterline in perioada respectiva. Nu este de mirare ca Comisia pentru jocuri de noroc considera ca aproximativ o zecime din banii castigati de industria de jocuri de noroc din Marea Britanie – inclusiv alte pariuri de pariuri, pariuri la loterie si cazinouri – intre aprilie 2016 si martie 2017 au provenit de la masini din categoria B2. Este vorba de aproximativ 1,8 miliarde de lire sterline dintr-un total de 13,7 miliarde de lire sterline.

Ar fi firesc sa speram ca oamenii ar fi mai intelepti decat sa adune 18.000 de lire sterline intr-o ora, dar exista un motiv pentru care masinile au fost denumite ca „cocaina”. Exista dovezi care sa sugereze ca unii puneri au pierdut sume incredibile de bani intr-un interval de timp foarte scurt. GambleAware a evidentiat cazul a sapte persoane care au pierdut fiecare peste 10.000 de lire sterline intr-o zi pe terminalele de pariuri cu cote fixe, precum si una care a pierdut mai mult de 13.700 de lire sterline in doar sapte ore.

Este o campanie care se deruleaza de mai multi ani acum, cu scopul specific de a presiona guvernul sa opreasca Terminalele de pariuri cu cote fixe care au atata influenta asupra industriei. Acestia nu solicita desfiintarea masinilor in intregime, dar fac o campanie pentru a reduce miza maxima de la 100 GBP la 2 GBP.

Acea campanie este legata de Campania pentru jocurile de noroc fairer, care se concentreaza nu pe industria jocurilor de noroc, ci pe persoanele care tind sa parieze. Ei spera ca reglementarea poate fi introdusa pentru a proteja pariorii impotriva lor. Pe langa ambele campanii, exista si cele locale care incearca sa limiteze influenta TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urilor in comunitatile locale, asa cum este o cantitate mare de oameni care nu sunt in favoarea masinilor.

Știri relevante