Menu

Când ai şansa la flop cu o pereche de Aşi în mână

Cand ai sansa la flop cu o pereche de Asi in mana
Deschid şi găsesc un apelant. Flopul este as-high şi nu am ace-ul. Trebuie să-mi dau seama dacă îl pot reprezenta sau nu. În aceste tipuri de mâini nu sunt niciodată foarte sigur când să renunţ şi accept ca adversarul meu are asul sau când să-mi continui agresivitatea.

Pre-flopul este standard

Odată ce a sunat la flop, l-am pus într-o serie de perechi de buzunar şi conectori. Pe flop decid ca, dacă vreau să pariez, voi trage trei butoaie pentru a-l scoate dintr-o pereche încăpăţânată de buzunar.

Urmez planul acesta după ce el sună la flop şi se întoarce foarte repede. Ştiu ca ar putea avea şi un aş şi nu cred ca pliază. Deci, cred ca ideea aici este cum procedaţi cu aceste lucruri atunci când ar putea avea oricare dintre mâinile pe care le descriu?

Primul punct pe care aş dori să îl aplic este să înţeleg cât de diferit joaca aceasta mana în funcţie de faptul ca jucaţi live sau într-o cameră de poker online.

Este mult mai probabil să faci pe cineva să treacă acest tip de mana atunci când joci live decât eşti online. Jocul online se schimbă tot timpul. Jocul live, nu atât de mult. Unele dintre lucrurile pe care le fac când joc live sunt nebun.

Nu aş scăpa niciodată de unele dintre aceste lucruri când joc poker online. Când joc online majoritatea jucătorilor buni sunt mult mai buni decât mine.

Dar când le vei pune pe o masă live, le voi alerga pentru ca voi aduna atât de multe jetoane de la jucătorii mai slabi şi îmi voi folosi stiva într-un mod agresiv pentru a îngreuna viata jucătorilor mai puternici. Trebuie să lupţi pentru fiecare pot atunci când joci live.

Epuizarea este foarte importantă, deoarece determina gama de mâini pe care le-aţi putea folosi ca bluff.

În această mana, deschideţi şi flop-ul vine [Ac] [6d] [3d]. Dacă se termina 45, 57 sau 47 (şi ajunge să fie o dreaptă cu o singură carte), este posibil să puteţi blufa răul.

Dar aici este importanta şi o bună înţelegere a adversarului tău. Un cititor bun de mana va şti ca rareori ai o carte scăzută în mana, făcând dreapta, iar acest lucru înseamnă ca bluff-ul tău va fi chemat mai des.

Când face un apel instantaneu la flop, este foarte puţin probabil să aibă  pentru ca şi-ar lua timpul şi ar încerca să se vândă mai mult.

În aceasta circumstanţă, când face apeluri instantanee, pentru ca blocaţi AQ & AK, aş cantari gama lui la perechi de buzunar, AT sau AJ. El sună rapid, deoarece nu vrea să se confrunte cu trei butoaie.

Se pare ca aveţi AK sau AQ, dar dacă are AT & AJ, va va suna în continuare. Dacă aţi deţine AK în acest loc, aţi putea pune un pariu subţire pe rând pentru a obţine valoare de la AT şi AQ.

Dacă aveţi AQ, puteţi paria şi pentru o valoare subţire din AQ. Jack-ul este o carte proastă, deoarece încetineşte jocul.

Dacă aveţi AQ, va trebui să verificaţi apelul, iar AK ar fi un pariu şi apoi să evalueze. Modul în care a jucat mana cred ca este destul de rezonabil să aibă AT sau AJ.

Cu toate acestea, PRO înțelege că operatorul Unibet despre care gasiti o documentare bogata aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/ a lansat jocuri de noroc online cu bani reali pentru clienții din Țările de Jos.

A debutat cu o serie completă de jocuri verticale, inclusiv pariuri sportive, cazinouri, cazinouri live, bingo și poker online.

Este a patra sală de poker online lansată în țară de la deschiderea pieței în urmă cu peste nouă luni. De asemenea, este doar a treia rețea separată de poker online disponibilă clienților. Se alătură camerei independente de poker online a GGPoker și rețelei iPoker, pe care sunt active skin-urile Holland Casino și Bet365.

Știri relevante