Cand ai sansa la flop cu o pereche de Asi in mana

Deschid si gasesc un apelant. Flopul este as-high si nu am ace-ul. Trebuie sa-mi dau seama daca il pot reprezenta sau nu. In aceste tipuri de maini nu sunt niciodata foarte sigur cand sa renunt si accept ca adversarul meu are asul sau cand sa-mi continui agresivitatea.

Pre-flopul este standard. Odata ce a sunat la flop, l-am pus intr-o serie de perechi de buzunar si conectori. Pe flop decid ca, daca vreau sa pariez, voi trage trei butoaie pentru a-l scoate dintr-o pereche incapatanata de buzunar.

Urmez planul acesta dupa ce el suna la flop si se intoarce foarte repede. Stiu ca ar putea avea si un as si nu cred ca pliaza. Deci, cred ca ideea aici este cum procedati cu aceste lucruri atunci cand ar putea avea oricare dintre mainile pe care le descriu?

Primul punct pe care as dori sa il aplic este sa inteleg cat de diferit joaca aceasta mana in functie de faptul ca jucati live sau intr-o camera de poker online.

Este mult mai probabil sa faci pe cineva sa treaca acest tip de mana atunci cand joci live decat esti online. Jocul online se schimba tot timpul. Jocul live, nu atat de mult. Unele dintre lucrurile pe care le fac cand joc live sunt nebun.

Nu as scapa niciodata de unele dintre aceste lucruri cand joc poker online. Cand joc online majoritatea jucatorilor buni sunt mult mai buni decat mine.

Dar cand le vei pune pe o masa live, le voi alerga pentru ca voi aduna atat de multe jetoane de la jucatorii mai slabi si imi voi folosi stiva intr-un mod agresiv pentru a ingreuna viata jucatorilor mai puternici. Trebuie sa lupti pentru fiecare pot atunci cand joci live.

Epuizarea este foarte importanta, deoarece determina gama de maini pe care le-ati putea folosi ca bluff.

In aceasta mana, deschideti si flop-ul vine [Ac] [6d] [3d]. Daca se termina 45, 57 sau 47 (si ajunge sa fie o dreapta cu o singura carte), este posibil sa puteti blufa raul.

Dar aici este importanta si o buna intelegere a adversarului tau. Un cititor bun de mana va sti ca rareori ai o carte scazuta in mana, facand dreapta, iar acest lucru inseamna ca bluff-ul tau va fi chemat mai des.

Cand face un apel instantaneu la flop, este foarte putin probabil sa aiba  pentru ca si-ar lua timpul si ar incerca sa se vanda mai mult.

In aceasta circumstanta, cand face apeluri instantanee, pentru ca blocati AQ & AK, as cantari gama lui la perechi de buzunar, AT sau AJ. El suna rapid, deoarece nu vrea sa se confrunte cu trei butoaie.

Se pare ca aveti AK sau AQ, dar daca are AT & AJ, va va suna in continuare. Daca ati detine AK in acest loc, ati putea pune un pariu subtire pe rand pentru a obtine valoare de la AT si AQ.

Daca aveti AQ, puteti paria si pentru o valoare subtire din AQ. Jack-ul este o carte proasta, deoarece incetineste jocul.

Daca aveti AQ, va trebui sa verificati apelul, iar AK ar fi un pariu si apoi sa evalueze. Modul in care a jucat mana cred ca este destul de rezonabil sa aiba AT sau AJ.

Știri relevante