Cand este indicat sa majoram valoarea mizei pariurilor

Cariera ta de pariuri sportive va ajunge intr-o zi la un punct in care vei putea face un pas important – cresterea dimensiunii pariurilor tale.

In niciun caz nu trebuie sa faceti acest pas prematur. Mai intai trebuie sa demonstrati ca sunteti capabil sa duceti pariurile la nivelul urmator. Deci trebuie sa fii un plus pe termen lung.

Progresul natural va arata ca si cum ati parcurge temeinic intreaga noastra Scoala de Pariuri, veti fi educati si in domeniul Psihologiei si Pariurilor pe sporturi individuale si, in acelasi timp, veti aplica tot ceea ce invatati pentru a practica cat mai mult posibil. Daca faceti totul bine, rata de succes va creste. Puteti incepe sa va ganditi la cresterea dimensiunii pariurilor dvs. numai daca prezentati rezultate pozitive pe termen lung.

Daca nu, este posibil sa faceti greseli in unele concepte de baza. Deci, ar trebui sa va analizati procesul complet si sa va corectati punctele slabe. Dimpotriva, daca veti pierde bani pe termen lung, ar trebui sa va ganditi la reducerea dimensiunii pariurilor dvs. pentru a reduce la minimum pierderile pana cand veti cunoaste cauza.

In cel de-al doilea nivel al scolii noastre de pariuri, am invatat lectia Dimensiunea pariului lectiei. Si aici am mentionat ca mai devreme sau mai tarziu va veni un moment in care veti decide sa mariti dimensiunea pariurilor, dar mai intai va trebui sa obtineti consistenta. Daca ati uitat deja aceasta lectie sau ati omis-o din greseala, studiati-o din nou.

Daca puteti spune relativ usor DA la urmatoarele puncte, va aflati intr-o etapa in care puteti creste dimensiunea pariurilor dvs. sportive:

  • Capitalul dvs. de pariere din contul dvs. a crescut doar prin pariere (fara alte depuneri)?
  • Obtineti un profit constant saptamanal sau lunar?
  • Strategiile dvs. de pariere functioneaza?
  • Ai un jurnal de pariuri pentru a-ti dovedi succesul?
  • Rentabilitatea investitiei (ROI) este pozitiva?
  • Vedeti progrese in voi insiva? Sunteti din ce in ce mai aproape de a deveni un parior profesionist?
  • Ati inteles importanta psihologiei in pariurile sportive?
  • Iti poti tine emotiile sub control?
  • Ai invatat din pariurile pierdute?

Daca ati raspuns afirmativ la toate cele de mai sus, felicitari. Nu numai ca ati aplicat cu succes tot ce v-a invatat Scoala de pariuri, dar ati aratat si ca aveti cu adevarat ce trebuie pentru a deveni un adevarat parior profesionist si il meritati.

Dar stai pe pamant. Chiar daca toate criteriile se aplica pentru dvs. si castigati in permanenta bani prin pariuri (fie ca este mult sau putin), nu inseamna ca ar trebui sa demisionati rapid la locul de munca. Pana acum, tot ce trebuie sa faci este sa ajungi in punctul in care iti poti creste dimensiunea pariului.

Știri relevante