Menu

Cand este indicat sa pariem pe Hattrick in meci

Cand este indicat sa pariem pe Hattrick in meci

Poate ca aceasta statistica inseamna ca s-ar putea sa ignorati oferte de genul? Deloc, mai ales daca nu va costa multi bani. Totusi, ceea ce inseamna, este ca ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a paria in mod intentionat pentru a paria pe un jucator care inscrie un hat-trick, daca nu aveti un motiv sa credeti ca exista sanse mari de a face acest lucru.

Cu siguranta se intampla ca unii jucatori le place foarte mult sa joace impotriva anumitor echipe, de exemplu. Dintre cele 11 trucuri de palarie pe care Sergio Agüero le-a marcat in momentul scrierii, doua au fost impotriva lui Chelsea si doua impotriva lui Newcastle, asa ca daca ai sti ca a fost intr-o forma excelenta de marcaj inainte de un meci dintre oricare dintre cele doua parti, atunci s-ar putea merita un punct obraznic.

In egala masura, Luis Suarez a marcat sase trucuri de palarii in timpul sau jucand pentru Liverpool. Trei dintre ei au fost impotriva Norwich City. In momentul in care a facut-o de doua ori, s-ar putea sa merite sa ma gandesc sa-i punem un pariu pentru a o face din nou a treia oara!

3 la suta Exista o concluzie satisfacatoare pentru a fi trasa? Singurul pe care il putem oferi cu orice sentiment real de convingere este ca s-ar putea sa doriti sa va ganditi de doua ori inainte de a paria pe un hat-trick marcat intr-un joc din Germania. Acestea fiind spuse, s-ar putea sa doriti si sa verificati matematica, deoarece a trebuit sa ne frecam ochii de mai multe ori pentru a ne asigura ca este corect!

Un alt lucru demn de retinut este faptul ca exista mai multe asemanari intre Premier League si La Liga decat celelalte doua divizii pe care le-am analizat aici. Acestea sunt cele doua cele mai atacante divizii din Europa, asa ca nu este atat de surprinzator, dar exista doar o sansa de 3% ca in realitate sa vezi un hat-trick marcat in oricare dintre ele.

Știri relevante