Menu

Când este momentul să măreşti miza la o mână de poker

Cand este momentul sa maresti miza la o mana de poker

{toc]

Aţi crescut vreodată cu o mână grozavă, dar nu aţi lovit absolut nimic pe flop?

Dacă ai jucat poker, cu siguranţă ai făcut-o. Asta se intampla de cele mai multe ori.

Deci ce faci? Ce faci cu o mărire în oală şi cu o mână care brusc nu mai arata atât de grozav?

Majoritatea jucătorilor pariază doar pe flop, pretinzând că au cel puţin o pereche de top – pentru ca asta fac pre-flop-urile.

Speri ca adversarii tăi să nu aibă nimic ei înşişi şi să-ţi dea oala. Aceasta este strategia de bază a pokerului.

Dar ce se intampla când sunteţi chemat pe flop, nu vă îmbunătăţiţi turul şi tot nu aveţi nimic? Este timpul să renunţi sau este timpul să tragi un al doilea butoi?

Cât de departe poţi merge cu un cacealma? Când este timpul să vă reduceţi pierderile şi să vă îndreptăţi spre ieşire? Iată un ghid liber şi uşor de urmat:

– Când să tragi un al doilea butoi pe viraj
– Când să închideţi şi
– Cum să procedaţi cu bluffuri atunci când nu vă îmbunătăţiţi

Intervalul pe care îl reprezintă adversarul tău consta în cea mai mare parte din perechi mai mici de buzunar şi mâini precum J ♠ T ♠. Până acum a sunat de două ori şi a verificat de două ori, ceea ce face ca o mână mediocra cu o anumită valoare de confruntare să fie cea mai probabilă deţinere.

Toate acele mâini îţi bat asul acum, dar este puţin probabil ca adversarul tău să plătească un mare pariu dacă îţi loveşti miracolul direct pe river. Niciuna dintre acele mâini nu poate suporta o mulţime de caldura – mai ales ca regele de pe turn ar fi putut foarte bine să-ţi îmbunătăţească perechea de mână la vârf.

Dacă pariaţi ceva de genul 20 $ pe rând, va fi foarte dificil pentru adversarul dvs. să sune cu o mână, cum ar fi buzunare nouă sau chiar un zece slab. Reprezentaţi în mod legitim o mână puternică şi un pariu pe rând ameninta un pariu şi mai mare pe river.

Probabil ca adversarul tău va plia dacă are doar o mână mediocru şi vei scoate o oală frumoasă cu al doilea butoi

Va rugăm să reţineţi: este probabil, nu sigur, adversarul dvs. va plia. Este complet posibil ca adversarul tău să te prindă cu un set şi să plănuiască să-şi ridice rândul.

Dar acest scenariu este mult mai puţin probabil decât scenariul cu perechi slabe, iar planul tău de joc în cazul unei măriri de verificare este simplu: plii, deoarece nu ai şansele de a-ţi urmări remizele impotriva creşterilor mari.

Din punct de vedere matematic, un bluff de 20 USD la rândul sau trebuie să funcţioneze doar 38% din timp pentru a fi profitabil. Şi chiar dacă adversarul tău se încăpăţânează şi sună din nou, ai totuşi câteva ieşiri de îmbunătăţit pe river.

888 Poker are reputația de a avea jucători deosebit de înțelepți. Acest lucru se datorează faptului că au un cazinou popular, iar jucătorii de cazinou au obiceiul de a merge din când în când în sala de poker, ceea ce face ca jocurile să fie profitabile dacă știi ce faci.

Cu toate acestea, nu pot spune că am avut mult contact cu acești pești evazivi.

Pentru mine, camera mi se pare plină de jucători vechi care s-au înscris cu ani în urmă și nu au făcut trecerea într-o altă cameră despre care gasiti detalii pe adresa https://pariubet.ro/recenzie/888sport/. Au existat suficient de mult pentru a adopta un stil de joc strict, iar jocurile sunt în general plictisitoare din cauza asta.

Poate că am avut ghinion cu selecția mea la masă, dar nu am entuziasmul de a juca în sală suficient de mult încât să aștept sosirea jucătorilor de cazinou.

Știri relevante