Cand este recomandat sa joci o mana agresiv la poker

Cand este recomandat sa joci o mana agresiv la poker

Cred ca aceasta este o mana excelenta de prezentat, deoarece demonstreaza cum sa profitati profitabil de un jucator agresiv sau supraactiv.

Inainte de a discuta despre play-out-ul mainii, mentionezi ca el joaca strans-agresiv, dar nu am vazut inca o mana care sa mearga la showdown, asa ca nu avem informatii despre puterea reala a mainilor pe care le joaca. As ridica mana si as spune ca de fapt joaca SELECTIV agresiv; alegand ceea ce simte ca sunt locuri bune pentru a juca potul.

Acesta este un factor important, pentru ca daca presupunem ca joaca maini puternice rapid si nu maini slabe agresive, atunci jocul nostru este mult mai greu de incheiat. Presupunem, de asemenea, ca nu este un peste. Deci, el este un inteligent, ganditor jucatorul care alege ceea ce simte ca sunt locuri profitabile pentru a face o miscare.

Prima mea nota ar fi, rezultatele deoparte, cu acest parior activ cu trei / patru pariuri in pozitia primara pe buton – deschiderea acestei maini este ca si cum ai trimite o gazela sa se joace printre un pachet de lei.

Daca nu aveti un plan specific trasat, trebuie sa fiti pe deplin constienti de faptul ca exista sanse mari sa faceti un pariu cu 3 pariuri si o sansa si mai mare ca, in cel mai bun caz, sa jucati in afara pozitiei impotriva acestui hiperagro jucator pe strazi.

Q-10 off este un joc semi-liber de MP asa cum este. Incerc in mod special sa evit mainile cu probleme in care putem flopa perechea de top si sa fim dominati in turneele in care structurile permit un joc mai strans.

Exista o multime de oportunitati de a ridica jetoane cu maini mult mai puternice; acesta este un prim exemplu al genului de mana care, jucat prea des, putem pierde o bucata si ne poate impiedica sansele la o alergare profunda. As plia, probabil, doar pre-flop, cu exceptia cazului in care as repeta masa si rareori, daca ar fi vreodata, cu 3 pariuri.

Ne gasim pe o placa curcubeu destul de gustoasa, atragand opt iesiri pentru nucile reci. Un c-bet este bineinteles in ordine. Avand in vedere informatiile pe care le detinem despre jucator si dimensiunea relativ mica a pariului c (presupunand ca acesta este cu 9 maini, pariez 2.000 intr-un pot 5.700, deci aproape 1/3 pariu pot), ar fi o prostie sa incercati sa atribuiti un interval solid la mana lui in acest moment.

Are o multime de aer si semi-aer cu care va pluti, ar putea avea orice gama de perechi mici, A-10, QJ, J-10, K-10, K-9, extrageri la spate si In aceasta pozitie, acest tip de jucator ar putea tine doi Jokeri rosii in acest moment.

Cred ca cheia a fost in dimensionarea pariului. Atat pe flop, cat si cand al doilea rege cade pe turn, pariul este intotdeauna usor lipsit de jumatate de pot, care poate avea tendinta de a se traduce ca pe jumatate angajat.

Știri relevante