Menu

Când nu ai bancă suficientă să acoperi 3 pariuri la poker

Cand nu ai banca suficienta sa acoperi 3 pariuri la poker

Una dintre greşelile pe care le văd amatorii fac este să-şi parieze mâinile puternice

Pe o stivă de 20 de miliarde de dolari şi să-şi împingă doar mâinile slabe. Să presupunem că cineva a crescut. Am 18BB şi am aşi şi fac o mărire la 5BB. Dar dacă am A4-uri, mă împing – numim asta împărţirea gamei tale.

Dacă nu pariaţi 3 pariaţi, nu faceţi 3B pentru valoare. Doar împingeţi all-in, deoarece poate părea mai slab şi s-ar putea să vă uitaţi în sus.

Utilitarul Stack se gândeşte la ce este bună dimensiunea stivei. Deci, când ajungeţi la 16-18BB, nu aveţi o grămadă de deschidere bună.

Nu aveţi o dimensiune a stivei în care puteţi pune presiune pe adversarul dvs. pe mai multe străzi. Dacă pariaţi flopul, ca bluff, veţi rămâne cu o dimensiune a mizei foarte ciudată.

Deci, deschideţi mai puţin acele stive mai puţin adânci şi re-blocati mai mult peste CO / OTB şi deschizători de serie şi stive de 22BB şi în jos.

O altă piesă, în special online, este un stack de 4B-all-in care apelează la rece. Jucătorul ridica un stack de 50BB, primeşte 3 pariuri pe un alt stack de 50bb şi, cu un stack de 20-30BB, caut în mod activ acele locuri în care pot face all-in cu patru pariuri pentru a ridica o mulţime de jetoane.

Poziţia este încă o dată cheia, deoarece nu doriţi să vă blocaţi din nou cu mulţi jucători lăsaţi să acţioneze

De asemenea, puterea perechii de buzunar este un lucru pe care îl susţin foarte mult în antrenamentul meu. Când cineva deschide 22-25BB, atunci perechea dvs. în poziţie târzie devine foarte puternică. Gama să de apelare este alcătuită destul de mult din mâini precum AQ, AJ şi KQ.

Uneori, oamenii scot doar un teanc de 22-25BB cu 33-66, fără nicio idee reală despre ce vor face atunci când vor ajunge la flop. Deci, lipiţi-l cu acele perechi de buzunar şi cu mâinile puternice de pe Broadway, deoarece au o echitate excelenta.

Toată lumea glumeşte despre cum nimeni nu mai pliază KQ, dar cei doi blocanţi puternici sunt atât de greu de obţinut KQ dominat. Începătorii fac greşeala de a crede ca a face o mişcare este doar a face o mişcare. Ei cred ca bluffarea all-in cu 86s sau A5s este la fel.

Dar să ai acel blocator adecvat pentru ace sau cărţi mari de pe Broadway, este mult mai bine atunci când rulezi acţiuni – decât să spunem T7. Oamenii spun ca „fac o mişcare”, dar este atât de important să ai acel overcard impotriva KK sau QQ.

Cred ca jucătorii ar trebui să scoată mult mai mult din BB, dar dacă faceţi acest lucru, trebuie să fiţi capabili să vă negociaţi mâinile as-high pentru confruntare, a doua pereche la confruntare sau chiar să mizaţi a doua pereche la river.

Pe scurt, trebuie să vă simţiţi confortabil jucând post flop. Dacă vreau să mă decojesc cu T5 în BB atunci trebuie să adaug câteva mâini mai puternice. Puteţi, de asemenea, să aplecaţi o mână mare şi să verificaţi flopurile, iar oamenii nu va acorda credit pentru ca aveţi ceva şi vor încerca să va blufeze cu o frecventa ridicată.

Casa de pariuri sportive 888 oferă o experiență puternică pentru utilizator si mai ales si jocul de poker online disponibil aici https://pariubet.ro/recenzie/888poker/. Site-ul arată grozav, navigarea este simplă, iar lista de opțiuni de pariere este foarte impresionantă. Oferă cote foarte competitive pe linii de bani, recuzită și futures și puteți debloca valoare suplimentară prin revendicarea unor bonusuri atrăgătoare. Are o secțiune excelentă de pariuri live și unul dintre cele mai bune cazinouri online din lume.

Site-ul de pariuri online 888sport oferă, de asemenea, o listă lungă de opțiuni bancare convenabile și are o reputație pentru plăți prompte. Nu este deloc perfect – serviciul pentru clienți este puțin lent, plățile sunt, de asemenea, lente și procesul KYC se poate dovedi frustrant, în timp ce compania nu are un record perfect când vine vorba de jocuri responsabile – dar în general este un pariu sportiv fantastic. site cu o aplicație mobilă excelentă.

Știri relevante