Menu

Cand pot pierde un pariu plasat pe marcator

Cand pot pierde un pariu plasat pe marcator

Obiectivele proprii nu se aplica, in general, pariurilor marcate de goluri. Acest lucru inseamna ca, de exemplu, dai inapoi un prim gol si primul obiectiv este un obiectiv propriu, atunci acesta este urmatorul obiectiv din joc clasat ca primul din punct de vedere al pariului. In schimb, acest lucru inseamna, de asemenea, daca inapoi un jucator sa inscrie si acesta inscrie un obiectiv propriu, nu veti fi achitat. Inca merita sa verificati termenii mai intai la casa de pariuri.

Puteti paria pe propriile obiective pentru a fi marcat intr-un joc ca o linie separata. Chiar daca aceasta linie este inclusa pe piata marcatorilor de goluri, aceasta nu ar trebui sa aplice regula propriilor obiective descrise mai sus. Sustinerea unui obiectiv propriu poate oferi deseori sanse decente de aproximativ 8-10 / 1.

Daca selectia dvs. nu incepe jocul, pariul este in continuare atat timp cat jucatorul este pe banca de inlocuitori, daca nu, pariul este nul imediat. Daca te intorci cu un prim gol, exista inca o sansa ca alegerea ta sa poata inscrie primul gol daca vor veni ca un inlocuitor. Pariul in aceasta instanta este live pana la primul gol. Daca jucatorul dvs. este pe teren in momentul primului gol, atunci pierdeti pariul, daca nu au venit inca pe pariuri este nul si veti primi miza inapoi.

Daca puneti un pariu in orice moment, atunci acest pariu este activ pana la sfarsitul jocului, deoarece jucatorul poate veni oricand si inscrie. Daca jucatorul tau vine si nu marcheaza, pierdeti pariul, daca nu vin, veti primi o rambursare. Daca ati plasat un ultim pariu pe gol, atunci pariul va fi din nou in direct pana la sfarsitul jocului.

Fiecare modalitate de pariere este tratata ca doua componente. Partea FGS a pariului ramane in direct pana la primul obiectiv, partea EW a pariului este in direct pana la atingerea numarului de locuri.

Evident, veti pierde in orice moment un pariu care a pariat, deoarece jucatorul dvs. a avut ocazia sa inscrie, fiind pe teren, chiar daca nu pentru 90 de minute. In cazul primului si ultimului golgheter, aceeasi logica se aplica chiar daca jucatorul dvs. a fost pe teren si a fost scos inainte de a fi marcat primul / ultimul gol. Daca jucatorul dvs. inscrie, este decolat si acesta ramane ultimul obiectiv, veti fi totusi platit.

Știri relevante