Menu

Cand revine bet365 in Romania un aspect important

Cand revine bet365 in Romania un aspect important

De cand Bet365 a iesit de pe piata pariurilor sportive din Romania, toata lumea si-a pus intrebarea, si pe buna dreptate, cand o sa revina Bet365.

Aceasta casa de pariuri era cea mai cunoscuta si mai iubita de catre pariorii romani, 50% dintre acestia avand cont la aceasta casa de pariuri in momentul inchiderii sale.

Un raspuns la intrebarea momentului revenirii pe piata pariurilor sportive din Romania a celor de la Bet365 este greu de dat, pentru ca ultimele stiri sunt destul de neclare.

Pentru a putea obtine licenta de activitate pe teritoriul Romaniei, Bet365 a demarat actiunile pe cale juridical, dar si pentru a contesta in instanta anularea dreptului temporar de operare in Romania.

Cele 3 procese au fost castigate total sau partial de catre cei de la Bet365, dar a fost declarat recurs de catre cei de la ONJN.

Dar, deciziile finale se tot amana, pentru ca este vorba de bani multi la mijloc, despre niste sume immense pe care Bet365 le-ar putea cere statului roman drept despagubiri pentru suspendarea licentei de operare pe teritoriul Romaniei.

Practic, vestile despre bet365 in Ronmania nu sunt deloc bune pentru pariorii romani, dar, totusi, exista un precedent care da sperante pariorilor romani, ai anume ca bet365 a castigat in instanta in BULGARIA, dreptul de operare pe teritoriul acelei tari.

Totusi, prea curand nu va fi o decizie definitiva in cazul bet365, deoarece, termenele de judecata spun foarte clar acest lucru, in sensul ca sunt foarte mari perioade de timp intre ele.

Practic, licenta de operare a bet 365 in Romania este deocamdata istorie.

Știri relevante