Menu

Când să ataci la masa de poker cu un Aş pe flop

Cand sa ataci la masa de poker cu un As pe flop
În timp ce jucăm într-un eveniment MiniFTOPS pe Full Tilt Poker, am dat peste un scenariu pe care îl văd tot timpul. Deschid şi găsesc un apelant. Flopul este as-high şi eu nu am ace-ul. Trebuie să-mi dau seama dacă îl pot reprezenta sau nu.

În aceste tipuri de mâini nu sunt niciodată foarte sigur când să renunţ şi accept ca adversarul meu are asul sau când să-mi continui agresivitatea.

Ce faci cu un AS pe flop

Pre-flopul este standard. Odată ce a sunat la flop, l-am pus într-o serie de perechi de buzunar şi conectori. Pe flop decid ca, dacă vreau să pariez, voi trage trei butoaie pentru a-l scoate dintr-o pereche încăpăţânată de buzunar.

Urmez planul acesta după ce el sună la flop şi se întoarce foarte repede. Ştiu ca ar putea avea şi un aş şi nu cred ca pliază. Deci, presupun ca ideea aici este cum procedaţi cu aceste lucruri atunci când el ar putea avea oricare dintre mâinile pe care le descriu?

Primul punct pe care aş vrea să-l aplic este să înţeleg cât de diferit joaca aceasta mana în funcţie de faptul ca jucaţi live sau într-o cameră de poker online.

Este mult mai probabil să faci pe cineva să treacă acest tip de mana atunci când joci live decât eşti online. Jocul online se schimbă tot timpul. Jocul live, nu atât de mult. Unele dintre lucrurile pe care le fac când joc live sunt nebun.

Nu aş scăpa niciodată de unele dintre aceste lucruri când joc poker online. Când joc online majoritatea jucătorilor buni sunt mult mai buni decât mine.

Dar când le vei pune pe o masă live, le voi alerga pentru ca voi aduna atât de multe jetoane de la jucătorii mai slabi şi îmi voi folosi stiva într-un mod agresiv pentru a îngreuna viata jucătorilor mai puternici.

River si turn cu AS in mana

Aceasta înseamnă ca este încă acolo, aşa ca nu aş încerca să obţin toate jetoanele pentru ca nu voi putea găsi mana cu nuci. Dacă [Ac] a fost şi facem o culoare, atunci depinde de puterea mâinii adversarului nostru.

Dacă cred ca are un set, top pair sau chiar top pair-top kicker, atunci când soseşte diamantul, cu imaginea mea, cred ca pot obţine mult. Chiar dacă pariez peste rău, cred ca voi primi jetoane, 80% din timp.

Cu Ace-high, doua diamante, este greu să tragi trei butoaie. Nu spun ca trebuie să renunţi tot timpul. Dar textura plăcii este incredibil de importanta. Regina, jack, zece sau nouă scânduri inalte – cu doua diamante – sunt de acord ca ai putea trage trei. Dar cu scândurile inalte aş cred ca poţi trage de doua ori şi apoi să renunţi.

Adversarul tău va avea perechea de top prea des atunci când va suna de doua ori. Chiar dacă este un jucător puternic care poate împinge o mana, numai un diamant îţi va speria adversarul. Şi chiar şi atunci este posibil să nu renunţe la perechea de sus. Deci nu este o mana sa trage trei butoaie.

Ştiind bine că există mai multe varinate de poker ce le puteţi juca la o casă de pariuri care oferă să platforma de poker este bine să vă canalizaţi pe stitul care vi se pliază cel mai bine.

Noi vă recomandăm să încercaţi la 888sport mesele de texas holdem fiind cel mai jucat tip de poker din mediul online. Această varinata de poker presupune să jucaţi cu până la 8 adveresari la masă şi să aveţi doar cele două cărţi din mână care vi se distribuie individual, direfite faţă de cele ale celorlati jucători de la masă.

Toţi jucătorii de la mesele de holdem au posibilitatea să ştie de pe masa de joc un minim de 3 cărţi pe care le poate avea adversarul în mâna. Şi asta pentru că la mesele de holdem avem până la 5 cărţi care se pun pe masa şi pe care jucătorii le pot folosii împreună cu cele 2 din mână pentru a alcătuii cele mai bune 5 pe care le pot avea în rundă de joc.

Știri relevante