Menu

Cand sa pariezi pre-meci sau live

Cand sa pariezi pre-meci sau live

Multe persoane folosesc pe pietele de joc pentru a proteja pariurile. Sa spunem ca ati sustinut United pentru a castiga pre-meciul si Wigan sa preia conducerea, atunci puteti paria si pe Wigan, sau la egalitate, live pentru a atenua orice pierdere sau pentru a va oferi mai multe sanse de castig.

In general, atunci cand sustineti persoane din afara, de regula veti amenda preturile mai bune inainte de joc, deoarece sansele vor scadea in fiecare minut in care jocul este live.

Backing a draw este adesea cel mai bine pre-eveniment, odata ce incepe ceasul sansele vor scadea pana cand cineva va inscrie. In schimb, daca credeti ca va fi o remiza de scor in asteptare pana cand scorurile unei echipe vor creste de obicei sansele.

Multe site-uri doresc sa pariezi live, deoarece stiu ca oamenii sunt mai impulsivi atunci cand joaca live. Prin urmare, multe site-uri au conectat oferte pre-eveniment / live, in special pentru evenimente mai mari. Este posibil sa fie ceva de genul pariului cu 10 GBP inainte de joc, pentru a primi un pariu gratuit de 5 GBP live. Din nou, acesta este un motiv bun pentru a avea mai multe conturi de pariuri pentru a profita de aceste oferte.

Folosind logica de mai sus, daca ai tendinta sa te emotionezi in timpul evenimentelor, atunci poti paria mai bine inainte de a incepe, deoarece ai mai multe sanse sa ai o perspectiva obiectiva.

Unele piete sunt disponibile doar live, cum ar fi obiectivul in urmatoarele zece minute, urmatorul gol, etc., desigur, trebuie sa sustineti aceste evenimente in direct. Vizionarea unui eveniment prin streaming poate ajuta foarte mult la luarea deciziilor pentru aceste pariuri.

Pe partea flip, unele piete sunt disponibile doar inainte de joc si, de obicei, un simbol de langa linie va va spune daca va deveni o piata de pariuri live.

Intotdeauna ajuta la intelegerea unor reguli generale inainte de a paria in direct. Iata cativa termeni sau factori obisnuiti de care trebuie sa stiti:

Pietele de pariuri live nu pot contribui la oferte sau cerinte de pariere in acelasi mod ca si pariurile inainte de eveniment, astfel incat sa verificati conditiile daca sunteti inscris intr-un club de pariuri gratuit.

Pariurile incasate vor invalida deseori orice oferte sau cote sporite. Prin urmare, verificati orice termeni inainte de a decide ce sa faceti.Pietele de pariuri live nu sunt garantate sa fie disponibile atunci cand le doriti. Asigurati-va ca nu asteptati prea mult pentru a va sprijini piata daca aveti inima pusa pe ea.

Asa cum am mentionat anterior, atunci cand pariati live, pariul dvs. nu va fi procesat instantaneu si poate dura 30 de secunde sau mai mult. Prin urmare, sustinerea unei piete este un echilibru intre timpul optim pentru a paria fata de a nu-l parasi atat timp cat piata este suspendata.

Știri relevante