Menu

Când să spui call sau raise dacă îţi este rândul la poker

Cand sa spui call sau raise daca iti este randul la poker
Ce: Un check-raise în poker consta în verificarea momentului în care acţiunea este pe tine şi creşterea după ce un jucător din spatele tău a pariat. Cresterea-verificare este o mişcare de capcană.

De ce: verificarea se poate face din două motive. Fie faceţi check-raising pentru valoare, pentru a obţine mai mulţi bani în pot atunci când credeţi că aveţi cea mai bună mână, fie check-raising ca un bluff, pentru a face adversarul să arunce cea mai bună mână.

Când: Creşterea este o mişcare esenţială Texas Hold’em, care este chiar acasă în orice joc de poker de pe planetă. Este la fel de eficient în jocuri de bani, turnee şi sit and go.

Unde: Deoarece trebuie să verificaţi pentru a verifica-ridica, aceasta mişcare funcţionează numai atunci când sunteţi în afara poziţiei.

Check-Raising făcut corect

Deoarece aceasta este o serie de strategii de poker pentru începători, mişcările precum creşterea trebuie să fie gestionate cu grijă.

În timp ce creşterea de verificare este cu siguranţă o mişcare esenţială şi merita un loc în cutia de instrumente a fiecărui jucător de poker, dacă începeţi să renunţaţi la majorările de verificare vrei sau nevoi, vă va pune doar probleme.

Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi atunci când faceţi check-in este motivul pentru care faceţi acest lucru. Pokerul este un joc de planificare, iar creşterea este un prim exemplu.

Dacă nu ştiţi ce încercaţi să realizaţi prin creşterea verificărilor, veţi arde bani. Verificarea se face în două moduri principale:

Ţineţi ceea ce credeţi că este cea mai bună mână şi verificaţi valoarea pentru a obţine mai mulţi bani în pot sau
Crezi că oponentul tău are cea mai bună mână şi crezi că un bluff pentru a-l face pe adversar să se îndoaie

Ridicarea cecurilor serveşte, de asemenea, pentru a va echilibra intervalul de verificare, ceea ce înseamnă că, ridicând unele dintre momentele în care verificaţi, adversarul dvs. nu va şti automat că aveţi o mâna slabă atunci când va adresaţi la ele.

Verificare-crestere pentru valoare

Ca începător, marea majoritate a perioadelor de verificare-crestere ar trebui să aibă valoare. Când credeţi ca aveţi cea mai bună mână, trebuie să introduceţi cât mai multe jetoane în oală posibil.

Cu cât mână este mai bună, cu atât mai confortabil ar trebui să va puneţi toate jetoanele în pericol. Măsurarea cecului pentru valoare îţi oferă un alt mod de a-ţi atrage adversarul în a pune bani în pot.

Verificând şi semnalând slăbiciunea, adversarul tău va paria o gamă mai largă de mâini, încercând să folosească poziţia pentru a câştiga potul cu deţineri slabe.

Prin ridicare de verificare, poţi fie să-ţi forţezi adversarul să facă o greşeală apelând cu mâna cea mai proastă, fie poţi induce şi împinge all-in de la desenarea mâinilor şi a celor mai bune mâini făcute.

888 Poker atrage atât jucătorii noi, cât și jucătorii recreativi, ia făcut să fie al doilea cel mai popular site de poker online din lume. Licența companiei din Gibraltar, istoria lungă și intrarea pe piețele reglementate semnalează că acesta este unul dintre cele mai sigure site-uri de jucat din lume.

888 a dovedit că știe cum să-și comercializeze site-ul pe o piață de poker online în declin. Este una dintre puținele camere care a cunoscut o creștere a traficului în ultimii ani. Software-ul său este echilibrul potrivit dintre ceea ce își doresc jucătorii experți și ceea ce îi face pe jucătorii recreativi să revină. 888 s-a specializat în marketing pentru jucătorii recreativi prin intermediul rețelelor sociale. Acest lucru menține calitatea jocului ridicată și un nou aflux de jucători noi în joc, în special la limitele inferioare.

Sit and go începe cu achiziții de doar câțiva bănuți și ajung până la 1.000 USD. Acestea sunt răspândite 24 de ore pe zi. Sunt oferite ambele mese sit and go cu o singură și mai multe mese. Cele mai multe sit and go oferite la 888 sunt No Limit Texas Hold’em, deși există unele Pot Limit Omaha sit and go care rulează în orele de vârf. Heads up sit and go sunt, de asemenea, populare, mai ales acum că 888 nu distribuie jocuri heads up cash pentru No Limit Texas Hold’em. Acțiunea Sit and Gos este destul de bună, cu mese care rulează la multe niveluri de buy-in, deși poate fi necesar să jucați heads-up dacă doriți să jucați la mesele cu buy-in mai mari de peste 50 USD.

Știri relevante