Menu

Când se deschide winner

Când se deschide winner

Când se deschide winner

În ciuda faptului că este renumit pentru cazinoul său fantastic, acest operator de jocuri de noroc poate oferi clienților săi o experiență grozavă de pariuri sportive. Această categorie permite utilizatorilor să parieze pe tot felul de sporturi și să aleagă diverse piețe.

Piețele de pariuri sportive

Pe lângă selecția impresionantă de sporturi, unele dintre cele mai populare evenimente au mii de opțiuni diferite. Fiecare parior care decide să încerce niște sporturi care au mai mulți fani poate găsi lucruri precum Over/Under, 1×2 și alte opțiuni clasice.

Unele dintre cele mai populare alegeri au caracteristici suplimentare, făcând piețele chiar mai interesante decât de obicei.

Unul dintre lucrurile pe care toată lumea trebuie să le verifice înainte de a începe jocul este șansele. Winner România este unul dintre site-urile de pariuri unde clienții au acces la trei formate diferite de cote – zecimal, fracțional și american.

Credem că cotele sunt mai mult decât satisfăcătoare, dar dacă vrei să le pui la încercare, vizitează una dintre celelalte case de pariuri online de top.

Bonus de bun venit pentru sport de până la 500 ron

Deși secțiunea de sport este grozavă, există un lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a da o șansă. Fiecare client nou care se înscrie poate încerca acest bonus de câștigător al cazinoului, care vă va oferi o recompensă egală de 100% de până la 500 ron, plus un pariu gratuit suplimentar de 10 EUR.

Dacă doriți să îl încercați, deschideți și verificați contul, faceți o depunere de cel puțin 10 EUR și veți primi acest premiu. Este de remarcat faptul că această ofertă nu este disponibilă pentru clienții care sunt rezidenți în mai multe țări (puteți verifica lista după ce citiți T&C).

  • Nu utilizați Neteller și Skrill pentru depozit.
  • Cerința de rollover pentru bonus și depunere este de 3x și aveți la dispoziție 30 de zile pentru a o finaliza.
  • După ce ați activat pariul gratuit, aveți la dispoziție șapte zile pentru a-l folosi.
  • Simțiți-vă liber să parcurgeți T&C complet dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cerința de pariuri gratuite sau orice altceva.

Pariuri live

Pariurile live la Casino Winner sunt disponibile non-stop. Deoarece platforma găzduiește atât de multe sporturi, există întotdeauna ceva pe care să pariezi, chiar dacă vizitați această secțiune la ora 2 AM. Cu toate acestea, vei avea mai multe opțiuni dacă joci între vineri și duminică.

Odată ce vizitați secțiunea pentru prima dată, s-ar putea să vă simțiți nedumerit, deoarece există o mulțime de acțiune. Dacă bifați partea stângă a ecranului, veți vedea toate sporturile care au evenimente live. Pe lângă fotbal, veți găsi o mulțime de meciuri de tenis, baschet, eSports și așa mai departe. Dacă căutați o anumită selecție, vă rugăm să utilizați bara de căutare, care se află deasupra diferitelor evenimente live. În timp ce ești acolo, verifică fluxurile live (trebuie să te conectezi la contul tău).

După ce decideți pe ce eveniment să pariați, selectați „Prezentare generală a evenimentului” și veți dezvălui diferitele piețe. Mai mult, această opțiune vă va permite să urmăriți unele statistici, precum goluri, cornere etc.

Dacă sunteți unul dintre pariorii care doresc să țină evidența mai multor meciuri live, veți fi mai mult decât fericit să utilizați „Combi View”. Odată ce faceți clic pe el, puteți alege diferite sporturi și puteți urmări evenimentele simultan.

Nu uitați să verificați Calendarul dacă aveți nevoie de informații despre meciurile viitoare.

Știri relevante