Menu

Cand se redeschide bet365 pentru publicul roman

Cand se redeschide bet365 pentru publicul roman

Intrebarea redeschiderii bet365 este in mintea multor pariori din Romania.

Avand in vedere ca au trecut mai mult de 5 ani de cand bet365 nu mai opereaza pe piata pariurilor sportive din Romania, din cause care nici pana in ziua de azi nu sunt clare, multa lume amatoare de pariuri sportive, isi pune problema revenirii casei de pariuri care, la momentul suspendarii activitatii, era cea mai populara printer pariorii romani.

Pentru a reveni pe piata romana a pariurilor sportive, bet365 a intentat numai putin de 3 procese impotriva statului roman, dar, doar unul a ajuns sa aiba o finalitate.

Multa lume este interesata de serviciile pe care le ofera aceasta casa de pariuri on line. Insa, revenirea este departe de a se produce. Acest lucru se datoreaza perioadelor lungi de timp care este intre termenele de judecata, primul dintre acestea fiind stabilit abia in primavara anului viitor.

Deocamdata, casa de pariuri a avut castig de cauza in toate cele 3 procese intentate, insa, statul roman a formulat recurs. Castigarea, partial, a celor 3 procese, adduce putina speranta celor care asteapta revenirea in Romania a celor de la Bet365, undeva inspre anul 2022.

Trebuie spus ca motivul care a dus la disparitia de pe piata pariurilor sportive din Romania a celor de la Bet365 a fost infiintarea ONJN, cu scopul implementarii prevederilor europene din domeniu.

Insa, Bet365 a refuzat sa isi opreasca activitatea, operatorul functionand in perrioada septembrie-octombrie 2015 in ilegalitate, fapt pentru care 50,000 de pariori romani au fost pasibili de amenzi usturatoare.

Totusi, exista si o urma de speranta pentru pariorii romani, in sensul ca Bet365 a patit acelasi lucru si in Bulgaria. La fel, si acolo a intentat process statului bulgar, process pe care l-a castigat.

Deci, sperante exista, doar ca mai trebuie avuta putina rabdare.

Știri relevante