Cand trebuie sa fortezi norocul la un turneu de poker online

Mai ales in turneele de poker online, etapele ulterioare ale unui turneu sunt frecvent reduse la un festival all-in. Nu va lasati pacaliti de artificii: cei mai buni jucatori au o metoda pentru nebunia lor.

In primul rand, asa cum spune un jucator in cartile sale, este mai bine sa risti sa-ti mentii M-ul peste 20 decat sa-ti asumi un risc pentru a-l recupera.

Sincronizarea este aproape intotdeauna mai importanta decat mainile pe care le primesti. Din moment ce nu aveti de unde sa stiti daca mainile vi se vor oferi dupa cea actuala vor fi mai bune sau mai rele, singurele lucruri pe care va puteti baza sunt sincronizarea si blind-uri.

A fi primul in pot este intotdeauna mai bun decat sa-l chemi pe primul. De exemplu:

Daca sunteti la un M de 6, cautati o mana cu care sa va deplasati all-in. Esti tratat cu K ♠ Q ♦. Sa punem adversarul tau, cu un M de 5, pe A ♥ 6 ♥.

Daca mutati all-in-ul inainte de adversar, este posibil sa se plieze. Dar daca actioneaza inainte de a deschide potul, exista sanse mari sa se mute all-in cu asta.

Apelarea cu K-Q va fi in spatele multor maini cu care un jucator va impinge, in timp ce aceiasi jucatori pot plia aceleasi maini daca primiti banii mai intai.

In primul rand in vigoare, asa cum o numeste Harrington, este intotdeauna mai importanta decat mana in acest moment al unui turneu.

Daca sunteti intr-o situatie pentru a face acest lucru, incercati sa alegeti cel mai bun timp si jucator pentru a va pune jetoanele impotriva. Este mai bine sa faci totul cu un jucator care te acopera, mai degraba decat cu un jucator putin timid.

Daca pierzi impotriva jucatorului cu teanc mai mic, te va lasa stricat cu unul sau doi M – aproape aceeasi soarta ca si iesirea. Daca negativele sunt similare cu egale, este logic sa intrati in situatia care va maximizeaza profitul.

Castigarea a doua M in plus intr-un pot poate parea nesemnificativa, dar cu ridicarea blind-urilor si ante-urilor, ca sa nu mai vorbim de poturile viitoare, poate fi un salvator. Un castig suplimentar de trei M se transforma in sase M in plus, data viitoare cand castigi cu all-in-ul.

Scopul tau in MTT-uri adanci este sa joci jocul de bani. Uitati de dublare. Cautati sa va dezvoltati incet si constant stiva.

Puteti creste stiva cu 50% -100% intr-o zi lunga de turneu fara a fi vreodata implicat intr-un pot foarte mare. Deoarece nu aveti nevoie sa va dezvoltati stiva imediat, nu aveti nevoie sa va puneti jetoanele in pericol.

Protejati-va stiva pana cand veti obtine cele mai bune din ea si apoi faceti-va miscarea. Joaca inteligent si nu vei avea nevoie sa ai noroc in rundele de deschidere.

Știri relevante