Menu

Când trebuie un începător să înveţe jocul la cacealma

Cand trebuie un incepator sa invete jocul la cacealma

Vine cu timp şi experienta. Ar trebui să experimentaţi cu el

Dacă aţi jucat strâns de ceva timp şi apare un loc – spuneţi un şchiopătat de la un jucător slab şi o mărire de la un jucător puternic – mergeţi la el. Dacă aveţi ceva echitate şi un blocator precum A9o sau două cărţi Broadway, încercaţi să exploataţi acest lucru punând o creştere puternică. Veţi fi surprins cât de mult respect veţi obţine.

Faceţi aceasta mişcare şi, cu timpul, veţi vedea cât de eficienţa este şi veţi recunoaşte petele viitoare. Nu exista comenzi rapide în poker. Principalul lucru este să vă luaţi timp peste fiecare decizie.

O greşeală ar putea fi să te uiţi la mâna ta, să-l vezi pe A9o şi să te gândeşti: Voi plia. Dar fii atent la pot pentru că dacă se ridica, suna, suna, acum ai o mână care poate ridica o oală mare pre-flop cu o mărire bine temporizata.

Jocurile s-au dezvoltat uşor. A existat o strategie reală de a nu planifica niciodată 3 pariuri. Când am început să-mi câştig existenţa, dacă aş avea 3B aş face 4B sau ori.

Oamenii au început să se aplatizeze cu mâinile care flopeaza bine sau domina zona de blufare a adversarului, dar nu joacă prea bine împotriva valorii lor.

Îşi îngreunează viata adversarului pe panouri care nu ajung în gama 3B, aşa ca jocul s-a schimbat dintr-un punct în care aerul la trei pariuri este mai dur, pentru ca ajungi să joci pe stradă.

Înainte erai capabil să dai clic pe-4B sau 5B, oferind 8: 1, iar jucătorii puteau plia. În zilele noastre, jucătorii suna mult mai mult şi fac viata oamenilor mai incomodă. Cel mai bun software de poker

Căutaţi oportunităţi care se apropie de bule de bani, adânc în turnee în care oamenii sunt mai incomod

Este vorba despre ceea ce crezi ca se simte confortabil cu adversarul tău. Acum un an sau doi, mi-am dat seama ca jucătorii nu făceau multe greşeli înainte de flop. Aşa ca am început să-i aplatizez când eram în poziţie.

Să presupunem ca placa vine T97 şi ridic flopul cu aer. Mâinile care în mod normal ar fi fost foarte uşor de jucat devin brusc foarte greu de jucat cu 50bb în spate.

Deci, este vorba de evaluarea punctelor slabe ale adversarului şi de evaluarea modului în care le puteţi exploata cel mai bine.

Identificarea dimensiunilor stivei pe care le puteţi profita este o abilitate cheie şi este chiar acolo sus cu identificarea jucătorilor pe care credeţi ca ar putea fi slabi. O dimensiune bună a stivei la presiune este de 20-25BB – unde jucătorii trebuie să meargă all-in sau să plece.

Lucrul bun la trei pariuri pe acest tip de stive este ca puteţi avea o gama largă de mâini pe care le puteţi numi all-in. Deci, dacă cineva deschide 25BB, nu este ca şi cum aş fi sunat doar 3B la AA şi KK.

Noul client de poker s-a dovedit a fi un mare succes pentru Unibet Poker, care a crescut în dimensiune și are acum peste 1.000 de jucători online în prime time. Sistemul unic de recompense este, de asemenea, destul de popular, deoarece se bazează pe lucruri diferite decât rake, oferind o experiență mai palpitantă pentru jucătorii recreativi.

Software-ul Unibet Poker este furnizat de Relax Gaming, care este o companie deținută acum de Unibet. Relax Gaming a creat un client rapid care a fost folosit de Microgaming în trecut, dar nu a fost niciodată un succes. Unibet a comandat o nouă platformă de poker și a preluat compania, pentru a se asigura că platforma va fi exact așa cum și-a dorit ei.

Software-ul este folosit doar de Unibet si descarcabil de pe site https://pariubet.ro/recenzie/unibet/ și are un accent pe jucător recreațional, mai degrabă decât un jucător de poker obișnuit. Software-ul este disponibil pentru Windows și Mac, precum și direct în browser, permițând jucătorilor să joace indiferent de tipul de sistem de computer pe care îl folosesc sau unde se află.

Software-ul oferă o experiență grafică distractivă, cu avatare bine făcute, un scenariu grozav în jurul meselor și multe altele. Jucătorii își pot alege propriul avatar și propriul mediu în care să se joace, făcându-l personalizabil pentru cei care caută o experiență personalizată.

Știri relevante