Cand trebuie un incepator sa invete jocul la cacealma

Vine cu timp si experienta. Ar trebui sa experimentati cu el. Daca ati jucat strans de ceva timp si apare un loc – spuneti un schiopatat de la un jucator slab si o marire de la un jucator puternic – mergeti la el.

Daca aveti ceva echitate si un blocator precum A9o sau doua carti Broadway, incercati sa exploatati acest lucru punand o crestere puternica. Veti fi surprins cat de mult respect veti obtine.

Faceti aceasta miscare si, cu timpul, veti vedea cat de eficienta este si veti recunoaste petele viitoare. Nu exista comenzi rapide in poker. Principalul lucru este sa va luati timp peste fiecare decizie.

O greseala ar putea fi sa te uiti la mana ta, sa-l vezi pe A9o si sa te gandesti: Voi plia. Dar fii atent la pot pentru ca daca se ridica, suna, suna, acum ai o mana care poate ridica o oala mare pre-flop cu o marire bine temporizata.

Jocurile s-au dezvoltat usor. A existat o strategie reala de a nu planifica niciodata 3 pariuri. Cand am inceput sa-mi castig existenta, daca as avea 3B as face 4B sau ori.

Oamenii au inceput sa se aplatizeze cu mainile care flopeaza bine sau domina zona de blufare a adversarului, dar nu joaca prea bine impotriva valorii lor.

Isi ingreuneaza viata adversarului pe panouri care nu ajung in gama 3B, asa ca jocul s-a schimbat dintr-un punct in care aerul la trei pariuri este mai dur, pentru ca ajungi sa joci pe strada.

Inainte erai capabil sa dai clic pe-4B sau 5B, oferind 8: 1, iar jucatorii puteau plia. In zilele noastre, jucatorii suna mult mai mult si fac viata oamenilor mai incomoda. Cel mai bun software de poker

Cautati oportunitati care se apropie de bule de bani, adanc in turnee in care oamenii sunt mai incomod.

Este vorba despre ceea ce crezi ca se simte confortabil cu adversarul tau. Acum un an sau doi, mi-am dat seama ca jucatorii nu faceau multe greseli inainte de flop. Asa ca am inceput sa-i aplatizez cand eram in pozitie.

Sa presupunem ca placa vine T97 si ridic flopul cu aer. Mainile care in mod normal ar fi fost foarte usor de jucat devin brusc foarte greu de jucat cu 50bb in spate.

Deci, este vorba de evaluarea punctelor slabe ale adversarului si de evaluarea modului in care le puteti exploata cel mai bine.

Identificarea dimensiunilor stivei pe care le puteti profita este o abilitate cheie si este chiar acolo sus cu identificarea jucatorilor pe care credeti ca ar putea fi slabi. O dimensiune buna a stivei la presiune este de 20-25BB – unde jucatorii trebuie sa mearga all-in sau sa plece.

Lucrul bun la trei pariuri pe acest tip de stive este ca puteti avea o gama larga de maini pe care le puteti numi all-in. Deci, daca cineva deschide 25BB, nu este ca si cum as fi sunat doar 3B la AA si KK.

Știri relevante