Cand vrei sa joci sloturi regesti ca Royal Seven XXL

Clasicul fructelor retro a revenit cu o aroma inflacarata in acest continuare al jocului din 2019 de la Gamomat. Jocul simplu pe cinci tambururi cu toate fructele preferate ale vechii scoli face din acest slot fermecator, completat cu un RTP de 96,11% si o variatie medie. Mentine lucrurile simple, deci nu exista selectii sau runde bonus, dar un jackpot Fire Pot si abilitatea de a merge dublu sau nimic in câstigurile dvs. fac din aceasta o modalitate gustoasa de a obtine unul dintre cei cinci pe zi.

Potul de foc rosu Royal Seven XXL are un RTP decent de 96,11% si, desi nu este mentionat, estimam o volatilitate destul de medie. Acest lucru sugereaza ca câstigurile ar putea fi relativ consistente, desi probabil nu sunt la fel de profitabile pentru a mentine jocul interesant si plina de satisfactii.

Acest slot aminteste de o masina clasica de fructe. Tamburele sunt asezate pe un fundal de visiniu pentru a-i conferi o facelift moderna. Simbolurile sunt luminoase, indraznete si simple, iar efectele de sunet arcade retro insotesc rotile rotative. Este o aventura care nu poate fi interesata de cei care se bucura de vechile masini de fructe din scoala.

Simbolurile sunt in concordanta cu slotul clasic de fructe, inclusiv struguri, prune, lamâi de portocale, cirese, pepene verde si anii 7.

Sub role, veti gasi interfata utilizator, cu tabel de plata, linii si pariati la stânga, bara de mesaje in mijloc si Fire Pot, autospin si butonul principal de rotire verde din dreapta. Deasupra mulinelor se gaseste o optiune de turbo turbo si o pornire / oprire a sunetului.

Pentru a juca, selectati liniile de plata, 10 sau 20. si ajustati pariul cu moneda cu butoanele +/-. Pariurile cu monede variaza intre 0,02 si 1,20. Un pariu 0.02 pe 10 linii ofera un pariu minim de 0,24. Un pariu de 1,20 pe 20 de linii are ca rezultat un pariu maxim de 28,80. Selectati Fire Pot pentru a plasa un pariu suplimentar. Veti vedea trei cuptoare aprinse: de fiecare data când faceti clic pe Fire Pot veti adauga la pariul de pâna la 0,20 monede. Aceasta va va accesa functia jackpot.

Simbolurile platesc sume impartite pentru trei sau mai multe pe o linie de plata, aurul 7 fiind cel mai valoros. Este posibil sa dublati aceste câstiguri daca alegeti sa pariati intr-o optiune dubla sau nimic. Puteti, de asemenea, sa inscrieti pariul pe partea de Fire Pot pentru sansa de a câstiga un premiu jackpot fix.

Știri relevante