Menu

Cand vrei sa schimbi jocul alege Fast Fold Poker

Cand vrei sa schimbi jocul alege Fast Fold Poker

Unul dintre lucrurile frustrante legate de jocurile de poker este ca trebuie sa iti dai mai multe maini decat joci pentru a obtine profit. Fie ca jucati poker live sau jocuri online, va veti petrece mai mult timp asteptand ca altii sa-si finalizeze pariurile si jocul de maini decat veti juca singur. Bineinteles, ai putea juca mai multe maini … doar ca se pune problema pierderii de bani fata de jucatorii care raman stransi.

Pokerul fast-fold a fost inventat pentru a rezolva aceasta problema de timp pierdut. Face acest lucru intr-un mod nou. In loc sa stati la o masa de poker, va alaturati unui grup sau unui grup de jucatori – cate unul pentru fiecare nivel de buy-in. Vei merge la o masa, iar lucrurile vor arata normal, pana cand vei apasa butonul de pliere.

In acel moment, iti parasesti masa si te vei regasi intr-o mana noua impotriva altor adversari din piscina ta. Nu este nevoie sa asteptati si sa urmariti ceilalti jucatori din ultima mana cum isi pariaza (cu exceptia cazului in care doriti, caz in care puteti face clic pe butonul „fold and watch”.

Ceea ce face ca pokerul Fast-fold sa fie si mai rapid este ca nici macar nu trebuie sa asteptati pana la randul dvs. pentru a actiona pentru a obtine o mana noua. Daca primiti carti nepotrivite, apasati imediat butonul „ori”. Te vei muta la o mana noua, iar adversarii tai nu vor sti ca ai pliat pana cand actiunea nu ajunge la tine.

Acest lucru face posibila redarea mai multor maini pe minut. Pur si simplu pliati cosul de gunoi si asteptati pana cand veti primi ceva jucabil.

Pokerul de tip fast-fold a inceput ca un joc de numerar si de atunci a fost adaptat si jocului de turneu. In turnee, masa finala se joaca cu locuri statice. Pot Limit Omaha Fast-Fold jocuri sunt, de asemenea, populare.

Faptul ca majoritatea jucatorilor isi pliaza mainile de gunoi si chiar mainile marginale in multe cazuri, face o mare diferenta in strategia ta. Trebuie sa tineti cont de faptul ca, atunci cand pariul dvs. este apelat, acesta va fi in medie cu un interval de mana mai puternic.

De asemenea, trebuie sa retineti ca adversarii dvs. vor sti ca la asta va ganditi si ca multi dintre ei vor incerca sa profite furand des!

Acest lucru face ca luarea de note cu privire la tendintele anumitor jucatori chiar mai importanta decat in ​​jocurile obisnuite de bani. Doar cateva note o sesiune se va adauga in curand la o resursa valoroasa. De exemplu, ati putea gasi un jucator care sa parieze 3 de cele mai multe ori pe buton. Daca cresti, obtine 3 pariuri in acest loc si stii ca adversarul tau ar putea sa creasca lumina, atunci ai o lovitura la castigarea unui pot mare. Lasa-l pe acelasi adversar sa construiasca potul prin cacealma.

Oponentii liberi nu dureaza prea mult in aceste jocuri. Din punct de vedere matematic, reducerea decalajului in forta mainilor atunci cand sunt chemate este prea grea.

Știri relevante