Captain Venture sau putina aventura nu strica la castig

Este timpul sa mergem in largul marii inca o data pentru a ne delecta cu capriciile unor caini de mare sarate, in timp ce verificam acest slot machine online de la Novomatic; se numeste Captain Venture, vine cu o multime de rotiri gratuite si o oportunitate de a va juca castigurile.

Capitanul Venture este un joc cu cinci tamburi lent, cu trei randuri si pana la zece linii de plata; designul este de obicei Novomatic si destul de simplu, dar in spatele tambururilor cu margini de aur se afla o vedere caraibiana si nava Venture ancorata chiar in larg.

Simbolurile cu valoare mai mare includ personaje masculine si feminine, nava, o harta a comorii si o ancora; 9, 10, J, Q, K si A reprezinta valorile inferioare.

Acest lucru este declansat prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri de imprastiere a rotii navei oriunde in vedere si acum veti putea roti roata norocului (navei) care va acorda intre zece si douazeci de rotiri gratuite. Toate castigurile din aceasta runda sunt supuse unui multiplicator 4x, dar daca este implicat simbolul salbatic, acesta va fi dublat din nou.

Rolele se invart putin diferit in timpul acestei caracteristici, fiecare simbol dezvaluit de sub roata unei nave in fiecare pozitie. Aterizarea a trei sau mai multe imprastieri va acorda mai multe rotiri gratuite.

Fiecare victorie poate fi jucata si este o scara de premii, asa ca, daca doriti sa va dublati / riscati banii, incercati sa mergeti mai departe prin apasarea butonului intermitent.

Capitanul Venture este probabil putin de baza in departamentul de grafica, dar aceste sloturi Novomatic isi au fanii si probabil ca acesta nu va fi diferit. Am declansat o multime de rotiri gratuite in timp ce jucam acest joc si vine cu un RTP de 94,01%.

Urca pe nava comandata de capitanul Venture si porneste spre un teritoriu neexplorat. Pe drum, s-ar putea sa fiti chiar atat de norocosi incat sa colectati niste comori. In acest slot online, povestea epica se desfasoara in culori luminoase 3D pe un set de role alb, asezat pe mare in fundal.

Melodiile generice standard ale rolelor Novomatic nu ajuta prea mult sa sustina tema jocului, totusi sunt potrivite pentru a va oferi senzatia ca stati pe podeaua cazinoului jucand un slot machine real. Examinati ecranul dupa ce rolele se opresc si sarbatoriti castigurile atunci cand melodia ia o turnura optimista.

Desigur, simbolurile jocului sunt vitale pentru a produce victorii. Simbolurile cu valoare inferioara nu sunt altele decat simbolurile pachetului de carti, dar pictogramele cu valoare mai mare sustin tema si ajuta sa spuna povestea. Simbolurile includ o femeie care navigheaza, un prim partener cu un telescop, o nava cu panze, o harta si o ancora.

Capitanul Venture insusi este simbolul Wild si inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia pictogramei scatter, pentru a ajuta la completarea combinatiilor castigatoare. Simbolul scatter este roata navei si este esential pentru declansarea caracteristicii principale.

Știri relevante