Caramel Hot te indulcesti de la atatea caramele cu premii

Intr-o rasucire delicioasa a masinii clasice de fructe, EGT va aduce Caramel Hot. Lansat in decembrie 2016, acest slot 5×3 creeaza atractia familiara, amestecata cu grafica mai contemporana si cateva caracteristici bonus captivante. Desi nu exista rotiri gratuite, veti gasi o functie de pariere dubla sau nimic, patru jackpot-uri progresive si pana la 6.000 de ori pariul dvs. in jocul de baza. Volatilitatea medie spre mare, in ciuda unui RTP necunoscut, sugereaza un potential generos de plata, totul pe fondul unui caramel topit curgator.

Intoarcerea la jucator se refera la procentul de bani pe care il puteti anticipa castigarea inapoi din totalul pariurilor. Din pacate, RTP nu este cunoscut pentru acest joc si nu a fost anuntat de EGT. Cu toate acestea, pare sa aiba o varianta medie spre mare in practica, astfel incat victoriile sunt in general de o valoare mai mare, dar mai putin frecvente. O volatilitate mai mare poate face din aceasta o provocare plina de tensiune febrila pentru unii, in timp ce ar putea fi mai mult o frustrare pentru altii, deoarece de obicei este nevoie de ceva timp si efort pentru a obtine platile. Daca sunteti in cautarea castigurilor mai putin regulate, dar potential foarte generoase, este probabil ca Caramel Hot sa faca apel.

Grafica este moderna si luminoasa, desi poate nu la fel de sofisticata ca unele oferte tematice similare. Acestea fiind spuse, pastreaza senzatia clasica traditionala pe care te-ai astepta de la o masina de fructe, oferindu-i o atmosfera autentica. Simbolurile sunt frumos detaliate, deci apar mult mai realiste decat sloturile de tip „run-of-the-mill”.

Nu exista o coloana sonora constanta pentru acest slot. In schimb, suntem intampinati de tonuri incantatoare in timpul rotirilor tamburului si efecte energetice pentru a completa animatiile de simboluri in care au fost realizate combinatii de succes. Sunetul mentine slotul simtindu-se distractiv si proaspat, respirand o viata tinereasca in formatul traditional de slot cu fructe.

Fanii sloturilor clasice pentru fructe vor aprecia aspectul si functionalitatea Caramel Hot. Asezat pe un rau de caramel topit fierbinte, exista cinci role si 30 de linii de plata. Exista marcaje de linie pentru liniile de plata ajustabile de ambele parti ale rolelor, iar dedesubt veti gasi interfata cu utilizatorul. In stanga este soldul dvs., o optiune pentru a comuta activarea / dezactivarea sunetului, un buton de reaplicare si informatii despre joc. Apoi veti gasi butonul de credit si intervalele de pariere, urmate de ultima suma castigata in dreapta.

Simbolurile constau in vechile favorite pe care le-ati astepta la o masina de fructe clasica si alte adaugari familiare. Acestea includ gusturi de pepeni verzi, clopote de aur, prune, portocale, mere, ciorchini de banane, struguri, lamai si cirese. Steaua aurie si rosie este imprastierea. 7 este salbaticul, care va inlocui toate simbolurile cu bara scatter.

Știri relevante