Menu

Care card este mai bun, mastercard sau visa

Care card este mai bun, mastercard sau visa

Pentru inceput, acetea sunt 2 tipuri de carduri care sunt eliberate de aproape orice banca si care sunt acceptate de mai toate casele de pariuri on line, atat pentru depuneri, cat si pentru retragerile din contul de pariuri sportive.

In particular, pentru amatorii de pariuri on line, este importanta alegerea cardului. Astfel, cum am spus, cele 2 tipuri de carduri pot sa fie folosite pentru depunerile in contul de pariuri, dar atunci cand vine vorba despre retragerile de acolo, exista o diferenta vizibila. CeI CARE AU UN CARD Visa, pot sa retraga direct pe acesta din contul de pariuri, dar daca aveti un card Mastercard, retragerea nu va putea fi facuta decat prin transfer bancar, dar, se pare, ca au aparut agentii care permit retragerea si pe un card Matercard. Banii vor ajunge tot in contul bancar atasat cardului, si astfel vor putea sa fie retrasi de la bancomat.

In cazul cardului Visa, problemele care pot sa apara sunt in general mai putine, decat in cazul transferului bancar, respectiv al cardului Mastercard, de asemenea, si limitele de retrageri difera. Astfel, in cazul retragerilor direct pe card, acestea sunt mai mari decat in cazul celor efectuate prin transfer bancar.Mai mult, exista case de pariuri care nu accepta cardurile Mastercard nici macar pentru depuneri. Exista 2 categorii de carduri, si anume, Mastercar si Maestro. Cea mai importanta diferenta intre acestea este ca, uneori, cardurile Maestro, nu au codul de securitate de pe spate, acela din 3 cifre, CVV-ul, fara de care nu veti putea nici depune, nici retrage bani din contul de pariuri sportive.

Si cardurile Visa sunt de 2 feluri, si anume Visa si Visa Electron, numai ca aici diferentele nu sunt foarte mari, pentru ca majoritatea au codul de securitate de pe spate, CVV-ul. Parerea generala este ca, cardul Visa Electron este mai bun, pentru ca sunt mult mai putine probleme care pot sa apara.

Știri relevante