Care este avantajul inregistrarii tarzii la turneul de poker

Care este avantajul inregistrarii tarzii la turneul de poker

Sfatul meu pentru jucatorul incepator este sa se prezinte la timp indiferent de turneu. Este important in viata sa fii punctual. Stabileste tonul potrivit pentru multe alte aspecte ale vietii tale.

De asemenea, aveti nevoie de experienta la toate nivelurile jocului si pierdeti acest lucru daca decideti sa va inregistrati tarziu. Lichtenberger a intarziat insa tarziu evenimentele de 1.000 si 1.500 de dolari la WSOP din 2014 si am vrut sa stiu de ce.

Anul trecut m-am impins foarte tare, m-am prezentat la timp cat am putut si am macinat in fiecare zi. Nu mi-a iesit. La sfarsitul verii m-am ars foarte tare, m-am imbolnavit si nu am vrut sa fiu acolo.

Nu renunt la atat de multa valoare ratand nivelurile timpurii si sunt ok sa renunt la o anumita valoare in turneele de nivel inferior pentru a-mi mentine longevitatea si calmul, pentru buy-in-uri mai mari.

Daca ma trezesc si este devreme si ma simt bine, atunci voi veni si ma voi juca. Dar daca vreau sa fac o drumetie, sa dorm sau sa ma racoresc, e si misto.

Stiu ca exista o valoare care trebuie avuta la nivelurile inferioare, dar dupa experienta mea de anul trecut, nu pot justifica impingerea prea tare, daca stiu ca va duce la moartea mea.

In Cazul lui Lichtenberger, este important ca el sa se indeparteze de la capatul la capat al World Series, simtindu-se in forma si sanatos.

De asemenea, este important ca el sa fie mai proaspat in evenimentele de buy-in mai mari, deoarece acestea vor insemna mai mult pentru el din cauza fondului sau bancar si a statutului sau in joc.

Este principalul eveniment principal. Este ultimul turneu al seriei. Speri sa te descurci foarte bine si sa joci o saptamana sau o saptamana si jumatate, asa ca pentru mine este foarte important sa te pregatesti pentru asta.

Anul trecut, am fost epuizat mental si fizic. Corpul meu nu primea ceea ce avea nevoie si acest lucru mi-a compromis mintea, dar am invatat din aceasta experienta.

Lichtenberger a atins cuvantul valoare mai devreme in conversatie si i-am cerut sa se extinda asupra procesului sau de gandire.

Daca va uitati la rata reala de castig pentru nivelurile anterioare, va fi mai mare in termeni de blind-uri mari decat va fi mai tarziu. Dar, de asemenea, big blind-ul reprezinta o portiune substantial mai mica a stivei dvs. sau a jetoanelor generale in joc, decat va fi mai tarziu.

Spuneti, aveti un ROI de 100%, poate sacrific 10% din acesta, aparand tarziu. Sunt in regula sa ma cost 100 de dolari pentru a-mi mentine longevitatea.

Știri relevante