Menu

Care este avantajul înregistrării târzii la turneul de poker

Care este avantajul inregistrarii tarzii la turneul de poker
Sfatul meu pentru jucătorul începător este să se prezinte la timp indiferent de turneu. Este important în viata să fii punctual. Stabileşte tonul potrivit pentru multe alte aspecte ale vieţii tale.

Turneele WSOP sunt cele mai flexibile

De asemenea, aveţi nevoie de experienţă la toate nivelurile jocului şi pierdeţi acest lucru dacă decideţi să vă înregistraţi târziu. Lichtenberger a întârziat însă târziu evenimentele de 1.000 şi 1.500 de dolari la WSOP din 2014 şi am vrut să ştiu de ce.

Anul trecut m-am împins foarte tare, m-am prezentat la timp cât am putut şi am măcinat în fiecare zi. Nu mi-a ieşit. La sfârşitul verii m-am ars foarte tare, m-am îmbolnăvit şi nu am vrut să fiu acolo.

Nu renunţ la atât de multă valoare ratând nivelurile timpurii şi sunt ok să renunţ la o anumită valoare în turneele de nivel inferior pentru a-mi menţine longevitatea şi calmul, pentru buy-in-uri mai mari.

Dacă mă trezesc şi este devreme şi mă simt bine, atunci voi veni şi mă voi juca. Dar dacă vreau să fac o drumeţie, să dorm sau să mă răcoresc, e şi mişto.

Ştiu că exista o valoare care trebuie avută la nivelurile inferioare, dar după experienţa mea de anul trecut, nu pot justifica împingerea prea tare, dacă ştiu că va duce la moartea mea.

Ce spun jucatorii de poker despre inregistrarea tardiva

În Cazul lui Lichtenberger, este important ca el să se îndepărteze de la capătul la capăt al World Series, simţindu-se în formă şi sănătos.

De asemenea, este important ca el să fie mai proaspăt în evenimentele de buy-in mai mari, deoarece acestea vor însemna mai mult pentru el din cauza fondului sau bancar şi a statutului sau în joc.

Este principalul eveniment principal. Este ultimul turneu al seriei. Speri să te descurci foarte bine şi să joci o săptămână sau o săptămână şi jumătate, aşa ca pentru mine este foarte important să te pregăteşti pentru asta.

Anul trecut, am fost epuizat mental şi fizic. Corpul meu nu primea ceea ce avea nevoie şi acest lucru mi-a compromis mintea, dar am învăţat din această experienţă.

Lichtenberger a atins cuvântul valoare mai devreme în conversaţie şi i-am cerut să se extindă asupra procesului sau de gândire.

Dacă va uitaţi la rata reală de câştig pentru nivelurile anterioare, va fi mai mare în termeni de blind-uri mari decât va fi mai târziu. Dar, de asemenea, big blind-ul reprezintă o porţiune substanţial mai mică a stivei dvs. sau a jetoanelor generale în joc, decât va fi mai târziu.

Spuneţi, aveţi un ROI de 100%, poate sacrific 10% din acesta, apărând târziu. Sunt în regulă să mă cost 100 de dolari pentru a-mi menţine longevitatea.

În ceea ce privește penetrarea pe piață, pariurile sportive Unibet sunt încă în urmă cu unele dintre mărcile de pariuri sportive care au un grad mai mare de recunoaștere pe piața din SUA, cum ar fi DraftKings și Fanduel.

Cu toate acestea, experiența vastă și prezența companiei pe piețele de peste mări este probabil să o ajute să continue să stabilească o poziție de expansiune progresivă în SUA. Abordarea companiei pare să fie puternic centrată pe client, deoarece platformele sale sunt în mare parte simple și curate pentru ochi.

Veți fi mulțumit de numărul de promoții disponibile, cum ar fi creșterea cotelor. Echipa de asistență pentru clienți este, de asemenea, ușor accesibilă pentru a vă ajuta să vă adresați oricărei nevoi.

În general, Unibet oferă pariorilor tot ce au nevoie pentru a avea o experiență plăcută de pariere oricând accesează platforma companiei.

Știri relevante