Menu

Care este progamul agentiilor Stanleybet

Care este progamul agentiilor Stanleybet

Stanleybet program Malta, care opereaza o licenta de clasa A eliberata de Autoritatea Nationala de pariuri din Cipru in decembrie 2012, solicita compensatii pentru pierderea profiturilor, pierderea sanselor, prejudiciul pentru imagine si reputatia comerciala si costurile legale suportate si pentru a fi suportate de Adoptarea si aplicarea de catre Republica a unei legi considerate a incalca legislatia UE, inclusiv articolele 49 si 56 din Tratatul UE, libertatile fundamentale de stabilire si prestare a serviciilor si principiile fundamentale ale UE de egalitate de tratament, nediscriminare, transparenta si proportionalitate.

„Grupul Stanleybet program a luptat cu succes pentru recunoasterea dreptului sau de a se angaja in activitati de jocuri de noroc si pariuri in numeroase state membre ale Uniunii Europene de mai bine de cincisprezece ani ”, a declarat directorul general John Whittaker. „Am fost in fata Curtii de Justitie in aproximativ zece ocazii si in nenumarate ocazii in fata Comisiei Europene si a instantelor nationale de toate nivelurile, unde pana la urma am fost intotdeauna capabili sa obtinem prin dreptul european ceea ce ni s-a refuzat pe nedrept pe plan intern in primul loc. Credem in statul de drept si nu avem nicio indoiala ca instantele cipriota vor face dreptate drepturilor noastre ”.

Intr-un comunicat de presa emis joi, Stanleybet program a declarat ca compania si agentii sai au suferit daune grave ca urmare a actiunilor politiei si procurorilor si a masurilor adoptate

impotriva lor, ceea ce le-a imposibil in final sa accepte pariuri pe evenimente virtuale din iunie 2014, cand autoritatile au lansat o serie de raiduri la magazinele sale de pariuri autorizate, agenti de urmarire penala, confiscarea echipamentelor si incetarea functionarii lor.

De asemenea, compania sustine ca Legea pariurilor din 2012 ar trebui abrogata de instante si autoritati, intrucat Republica nu a notificat Comisiei Europene proiectul final de lege inainte de adoptarea acesteia, in conformitate cu dispozitiile si procedurile aplicabile in temeiul cipriotului si Dreptul UE.

„In consecinta, Republicii Cipru i s-a interzis sa interzica lui Stanleybet program sa ofere pariuri pe evenimente virtuale de la data punerii in aplicare a legii pariurilor din ianuarie 2013 si, prin urmare, i s-a interzis sa intreprinda actiuni care au determinat Stanleybet program sa ia decizia de a inceta oferind pariuri pe evenimente virtuale incepand cu iunie 2014 ”.

Stanleybet program solicita, de asemenea, o ordonanta care sa interzica orice actiune impotriva companiei in ceea ce priveste acceptarea de catre aceasta sau a agentilor sai de pariuri la evenimente virtuale.

Știri relevante