Menu

Care este suma minima depusa la Unibet

Care este suma minima depusa la Unibet

Unibet va permite sa depuneti bani in contul dvs. prin numeroase metode diferite, incluzand unele dintre cele mai populare optiuni de astazi (cum ar fi carduri de credit si debit global, e-mailuri si banca).

Astazi, casele de pariuri online si site-urile de jocuri trebuie sa va ofere o selectie larga si variata de metode de plata. De ce? Deoarece, daca o afacere ofera clientilor una sau doua optiuni din care sa aleaga, exista sansele ca acestia sa-si reduca propriile perspective. fiecare casa de pariuri online trebuie sa apeleze la cat mai multe persoane.

Este importanta o mare cantitate de metode de plata.

In cele ce urmeaza, vom arunca o privire asupra principalelor noastre cinci metode preferate de depunere Unibet.

Faceti clic pe fila de mai jos pentru a vizualiza detaliile tuturor optiunilor de plata a depozitelor Unibet disponibile pentru clientii din Marea Britanie si comisionul de depozit Unibet asociat.

In prezent, pe site-ul web nu exista informatii cu privire la sumele limita de depunere Unibet pentru anumite optiuni de plata Unibet.

Cu toate acestea, pentru propriul dvs. beneficiu, puteti seta limite de depunere Unibet pe contul dvs. daca considerati ca este nevoie. acest lucru se poate aplica doar 24 de ore, saptamanal sau lunar si poate fi pus la punct daca luati legatura cu serviciile pentru clienti Unibet sau prin intermediul site-ului web. Limita va intra in vigoare imediat.

Cum pot seta o limita de depunere?

Pentru a pastra o fila a experientei dvs. de pariere, Unibet ofera jucatorilor posibilitatea de a stabili o limita de depunere pentru o zi, 7 zile sau 30 de zile. Pentru a face acest lucru, trebuie sa accesati „Contul meu”, apoi sa faceti clic pe „Limita de depunere” si sa selectati intervalul de timp.

Desigur, veti avea optiunea de a creste limita si acest lucru se va intampla numai dupa 7 zile, sau chiar o va reduce – aceasta actiune are efect instantaneu.

Știri relevante