Menu

Care este viitorul terminalelor de pariuri sportive

Care este viitorul terminalelor de pariuri sportive

Aceasta dorinta de a scadea valoarea mizei a dus la un anunt guvernamental din octombrie 2017 potrivit caruia acestia vor restrictiona suma pe care punatorii ar putea-o cheltui dintr-o singura data pe un terminale de pariuri sportive. Aceasta a implicat o consultare de trei luni, incercand sa decida cea mai buna modalitate de a merge mai departe. Optiunile pe care au ales sa le considere implica scaderea valorii pachetului de la 100 GBP la una de 50 GBP, 30 GBP, 20 GBP sau 2 GBP.

Acest lucru nu a fost suficient pentru unii, care au criticat imediat guvernul pentru ca nu a fost mai ferm in convingerea lor ca suma de 2 lire sterline ar fi suma potrivita a mizei. Acesta este cel mai bine rezumat de Sir Robin Wales, primarul din Newham, care a spus: „Guvernul a imbuteliat-o, fugi de decizia pe care ar trebui sa o ia. Faptul ca nu au spus ca optiunea favorizata este de 2 GBP … ar trebui sa le fie rusine de ei insisi ”.

O parte a problemei pe care o are guvernul este ca industria jocurilor de noroc se opune pe deplin ideii de scadere chiar si a mizei. Ei fac tot posibilul sa apeleze la sentimentul guvernului de bunastare financiara, subliniind ca terminalele de pariuri fixe cu cote fixe au adus impozit in jur de 400 de milioane de lire sterline in 2016. De asemenea, acestia sustin ca o reducere a mizei la 2 lire sterline ar putea rezulta in magazinele de pariuri care trebuie sa se inchida, cu companii care nu isi pot permite cheltuielile generale fara acest flux de venituri. Acest lucru ar putea duce la pierderea a peste 20.000 de locuri de munca in intreaga tara.

Guvernul si-a confirmat acum decizia privind terminarea pariurilor cu cote fixe de a reduce limita la 2 lire sterline. Cu siguranta, Asociatia caselor de pariuri britanice nu este convinsa ca criticile despre masini sunt in intregime corecte. Un purtator de cuvant al acestora a spus: „La fel ca in toate formele de jocuri de noroc, vor fi castigatori si invinsi, iar cercetarile arata, de asemenea, ca un client a castigat peste 13.000 de lire sterline in patru ore pe o masina de joc. In ambele cazuri, nu exista niciun motiv sa credem ca indivizii nu si-au putut permite miza. Pierderile in alte forme de jocuri de noroc pot fi semnificativ mai mari decat pierderile exceptionale citate aici ”. Desigur, „alti jucatori pierd mai multi bani” nu este cel mai bun argument pe care l-ar putea transmite.

Știri relevante