Menu

Care jucatori primesc cele mai multe cartonase

Care jucatori primesc cele mai multe cartonase

Cand te uiti la un meci si ai in vedere cine ar putea fi rezervat, poate gandeste-te daca jucatorul este cunoscut drept „executor” pentru oricare parte. De asemenea, ganditi-va daca ar putea sa inceapa sa incetineasca odata cu inaintarea in varsta – au prea multe jocuri in picioare? Acesta este probabil motivul pentru care preferintele lui Wayne Rooney se inscriu pe lista, in ciuda faptului ca sunt un atacant.

Cartonasele rosii sunt diferite de cartonasele galbene, atat in ​​termeni reali, cat si in ceea ce priveste pariurile. Doi galbeni fac un rosu, asa ca unii dintre jucatorii carora li s-au aratat cele mai multe cartonase galbene vor fi vazut, desigur, un rosu sau doi marcati in directia lor.

De data aceasta, exista un mix decent de jucatori din aparare, mijlocas si atac, desi este din nou populat de felul de jucatori pe care asteptati sa-l vedeti acolo. Oameni puternici proclamati precum Vinnie Jones si Duncan Ferguson sunt acolo, precum si aparatori centrali precum Nemanja Vidic, care va fi ultimul om de cateva ori.

De asemenea, este de remarcat faptul ca, dupa cum se suspecteaza, unii dintre jucatorii care au fost pe lista cartonaselor galbene, precum Patrick Viera si Joey Barton, li s-au aratat mai mult decat cateva carti rosii in timpul carierei.

Unul dintre lucrurile marcante din listele de mai sus este numarul de echipe care sunt pe ele de mai multe ori. In multe cazuri, echipele care adesea tind sa fie in lupte cu retrogradare, precum Middlesbrough, Queens Park Rangers si Everton. Exista mai mult decat cateva dintre cele mai reusite echipe pe lista, cu Manchester United care apare de cateva ori.

Intre sezonul de deschidere al competitiei din 1992 si sfarsitul campaniei 2018-2019, 49 de echipe si-au angajat comertul in Premier League. Evident, este de la sine inteles ca echipele care s-au aflat cel mai mult timp in divizie, precum Everton si Manchester United, au mai multe sanse sa primeasca mai multe carti decat echipele care au jucat doar cateva sezoane in top-flight.

In cazul in care echipele se incadreaza in lista, depinde daca te uiti la numarul total de carti primite sau la numarul mediu de carti pe joc jucat. De exemplu, Liverpool are un numar destul de mare de carti in raport cu numele lor, dar numarul mediu de carti pe joc este de fapt destul de scazut din cauza cate jocuri din Premier League a jucat clubul Merseyside de-a lungul anilor.

Știri relevante