Menu

Care sunt casele online cu retragere de fonduri rapida

Marea majoritate a operatorilor ofera acum metoda cash-out-ului cel putin pentru pariurile pre-meci. Cel mai bun lucru pe care sa il faceti este sa cautati piata de pariuri pe care sa va jucati si de pe care sa faceti retragerea si apoi sa gasiti cele mai bune cote pentru pariurile pre-meci care au disponibila optiunea de cash-out. Cotele mai mari la pariurile pre-meci inseamna de cele mai multe ori ( dar nu mereu ) sume mai mari pentru cash-out.

Astfel, Unibet nu are o optiune de cash-in foarte speciala, dar combinata cu o fantastica gama de pariuri si piete de pariuri,dar si cu transmisiunile live a peste 50,000 de evenimente sportive pe an, obtinem un pachet grozav.

Betano-nici ei nu au ceva special, cu exceptia unei game grozave de sporturi la care optiunea este disponibila.Daca sunteti in cautarea disponibilitatii optiunii de cash-out pe mai multe sporturi mai putin cunoscute, Betway este o optiune buna.

NetBet-nu sunt o alegere rea, mai ales daca vreti sa folositi optiunea de cash-out pe meciurile de fotbal. Casa de pariuri ofera facilitatea unei piete vaste de pariuri, pentru pariurile single sau multiple, avand si optiunea de cash-out partial.

Betfair-nu stau bine cand vine vorba despre valoarea cotelor, dar daca vorbim despre scopul si densitatea cash-out-ului, pot fi avuti in vedere.

Cash-out-ul pur si simplu inseamna retragerea timpurie a pariului, in schimbul unei sume mai mici a castigului. Acest lucru va permite, ca si pariori, sa va limitati riscurile si care, daca este folosit intr-un mod corect, va poate aduce o crestere sesizabila a castigurilor sau va puteti reduce pierderile pe termen mai lung. Daca insa il folositi intr-un sens prostesc, va poate reduce castrigurile.

Suma care va este oferita ca si cash-out poate sa varieze de la o casa de pariuri la alta, dar, la baza, este determinate de o formula care ia in considerare cotele initiale ale pariului vostru si cotele pariului vostru de la momentul in care vreti sa retrageti banii. Din punctul de vedere al pariorului, cash-out-ul poate sa fie folosit in 2 moduri principale, unul de a maximiza profitul si al 2 lea, de a limita pierderile. Din orice perspectiva priviti cash-out-ul, suma care va va fi oferita la cash-out va fi tot timpul mai mica. Asta, daca va veti lasa pariul pana la sfarsitul evenimentului pe care ati pariat. Oricum, este cu dus si intors.

Știri relevante