Care sunt castigurile unde casele nu te pot limita

In majoritatea statelor din Australia (Noua Tara Galilor de Sud, Victoria, Tazmania, Australia de Sud si Queensland) regulile minime de pariu se aplica pariurilor castigatoare de curse plasate incepand cu ora 9:00. Acest lucru se aplica curselor de cai si asigura ca jucatorii pot paria cel putin 1000 USD (AUS) si adesea pana la 2000 $ pe un castig.

Unele curse de galbena sunt de asemenea acoperite, de exemplu, garantia Victoria pariaza pana la 700 USD pe cursele metropolitane.

Introduceti pentru prima data in Noua Tara Galilor de Sud in 2014, ca raspuns la reclamatiile in masa ale unor lovitori profitabili, a fost citat ca va ucide industria. Daca se intampla ceva invers, cursele de cai au inflorit de la introducerea sa.

Pentru ca companiile de pariuri sa ofere piete pe cursele australiene din aceste state, trebuie sa se inscrie la un acord care inseamna ca accepta toate mizele castigate pana la prag.

Desigur, acest lucru nu acopera alte pariuri plasate pe alte pariuri sportive sau ante-post in cursa, dar este un inceput.

Daca ai fost limitat sau suspendat, compania iti poate restrictiona pariurile sau te poate opri sa mai plasezi, dar nu iti pot detine banii de la tine fara un motiv valid Daca sunteti suspectat de frauda sau nu v-ati verificat contul, atunci fondurile pot fi retinute, altfel ar trebui sa va retrageti.

Site-ul nu poate refuza sa va plateasca pe un pariu inainte de a va limita, si nici nu poate anula, fara motiv, niciun pariu plasat inainte de notificarea care este inca de rezolvat.

De asemenea, compania ar trebui sa onoreze orice promotii inregistrate inainte de a fi limitate. Ar trebui sa poti pastra orice pariuri gratuite sau promo cash deja acordate pana la expirarea timpului normal.

Știri relevante