Menu

Care sunt cele 5 erori fundamentale făcute la poker sit’n’go

Care sunt cele 5 erori fundamentale facute la poker sit'n'go
Land este membru al Team PokerStars Online şi este specializat în SNG-uri hiper-turbo. Este, de asemenea, un maestru multi-tabler. În acest videoclip gratuit de strategie de poker, Land vă oferă avantajul a peste un deceniu de experienta profesională în poker şi va explica cele mai mari cinci greşeli pe care le vede jucătorii de poker în Sit & Go’s în fiecare zi.

La începutul turneelor ​​de poker, chiar nu vrei să fii deloc cu trei pariuri, mai ales la mize mai mici, pentru că nu vrei să ajungi într-o situaţie de moneda atunci când vei avea o experienta atât de bună oportunităţi cu mâini premium. Şi chiar dacă nu aveţi, veţi avea în continuare stiva dvs. mai târziu în turneu, astfel încât să puteţi beneficia de asta.

Pur şi simplu nu merită riscul

În majoritatea timpului, atunci când eşti stiva scurtă, vrei să-ţi asumi nişte riscuri, deoarece nu vei găsi niciodată acel loc bun şi, dacă nu, vei orbi din turneu.

Odată ce ajungeţi la opt sau zece jaluzele mari, începeţi să împingeţi sau să pliaţi întotdeauna în loc să şchiopătaţi sau să ridicaţi şi apoi să vă pliaţi.

Când sunteţi teancul mediu, obiectivul dvs. este să încercaţi să aruncaţi teancurile, să nu intraţi într-un război cu teancul mare.

Ca al doilea cel mai mare stack, ai multă acţiune în turneu şi nu câştigi aproape suficient pentru a-l face să merite riscul. Dacă poţi arunca unul dintre shortstacks, atunci îţi ajută foarte mult capitalul.

Obiectivul tău, în calitate de lider al jetoanelor, este de a-ţi valorifica stiva împingându-te foarte mult în oponenţi, deoarece aceştia nu pot apela cu foarte multe mâini şi îţi poţi construi stiva fără prea multe riscuri.

În schimb, atunci când shortstacks-urile se îndreaptă spre tine, nu ar trebui să suni prea larg pentru ca nu vrei să pierzi pârghia pe care o ai ca stiva mare.

Aceasta este o mare problemă pentru oamenii din sit and go şi pentru poker în general

Recomand să sfărâmaţi absolut o miză înainte de a încerca să urcaţi. Este foarte important să fii conştient de ce nivel poţi bate. Nu vă lăsaţi ego-ul să vă împiedice, jucaţi o miză pe care o puteţi bate.

Nu contează dacă jucaţi jocuri în bani sau turnee – dimensiunea stivei dvs. dictează stilul de joc care vă este cel mai profitabil. Când ai un teanc mare ai libertate; când stiva dvs. este mică, este posibil să aveţi o singură opţiune.

Ceea ce ar putea fi corect cu o stiva imensă poate fi complet greşit atunci când joci cu o stiva mică. Iar jocul dvs. optim este complet diferit, în funcţie de stiva dvs. de 10, 50 sau 300BB.

Serviciile pentru clienți 888 Poker despre care va puteti documenta pe acest link https://pariubet.ro/recenzie/888poker/ sunt disponibile 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână prin serviciul de mesaje și e-mail. Personalul răspunde rapid și este destul de bine informat, atâta timp cât întrebarea dvs. este ușoară – deși par să nu aibă nicio idee despre limitele de plată și nici nu au interes să afle. Sincer să fiu, unii dintre membrii echipei cu care am avut interacțiuni s-au limitat la nepoliticos.

Au, de asemenea, un număr de telefon gratuit dacă preferați să fiți asistat pe jumătate la telefon, deși acesta are un program limitat de deschidere între orele 9:00 și miezul nopții. Contul de Twitter este destinat mai degrabă ofertelor și știrilor decât asistenței.

Există o întrebare frecventă, dar, la fel ca termenii în general, este dens și plin de informații contradictorii. Trebuie să treacă cu un pieptene cu dinți fini și să fie mai ușor de utilizat. Multe dintre articolele cu întrebări frecvente răspund pe jumătate la întrebarea dvs., dar apoi vă fac să urmați un link către o altă pagină pentru restul, astfel încât ajunge să simți că ai căzut în gaura iepurelui.

Site-ul este disponibil în 10 limbi diferite, deși nu aș sfătui să le folosiți, deoarece este suficient de confuz așa cum este.

Știri relevante