Menu

Care sunt cele mai bune locuri de jucat poker pe bani reali

Care sunt cele mai bune locuri de jucat poker pe bani reali
Dacă te duci la Vegas doar pentru o vacanţă, atunci cu siguranţă, nu este nimeni mai bun de adus. Dar dacă intenţionaţi să mergeţi şi să jucaţi nişte cărţi serioase, ar fi o greşeală să o aduceţi pe bătrână. Pe lângă faptul că nu puteţi câştiga, veţi cheltui mult mai mulţi bani pe divertisment şi mâncare dacă nu jucaţi toată ziua. Aceasta este o dublă lovitura pentru rolul tău.

O altă persoană de care trebuie să ai grijă este jucătorul de jocuri de noroc

Dacă vă aduceţi prietenul cu o problemă de jocuri de noroc, este uşor să vă lăsaţi târât. Dacă prietenul tău trage jocurile de masa toată ziua, vei face la fel. Veţi dori să petreceţi cu ei şi este uşor să spuneţi „Scurgeţi-ne; suntem în Vegas!”

Nu inventez doar aceste lucruri. Am fost în aceste situaţii şi am făcut toate aceste greşeli

Din fericire pentru mine, „Totul pe roşu” a fost foarte bun pentru mine. După al cincilea pahar de coniac, a-ţi pune toţi banii pe o singură rotire poate părea o idee cu adevărat inteligenţa.

Fiind un profesionist cu mize mici, nu vă puteţi permite să oferiţi câteva buy-in-uri pe o masă de ruletă. Jucaţi un mic blackjack de 5 USD este un lucru, dar când intraţi cu un jucător maniac, nu mai trece mult timp înainte de a începe să faceţi pariuri de 200 $.

Cel mai bun mod de a evita să faceţi o astfel de greşeala este să purtaţi doar o mică parte din rolul dvs. Camerele hotelului au seifuri, iar hotelurile au cutii de încuietori. Vă sugerez să le folosiţi.

Oricine a mai fost la Vegas va înţelege de ce spun „Unde să-ţi bag valiza” decât „unde să stai”. Nu vei petrece deloc mult timp în camera ta. Când trebuie să dormi după ce ai fost treaz timp de 36 de ore, cam te vei prăbuşi atât de tare încât nu ţi-ar putea pasa mai puţin cum arata camera.

Când te duci la Vegas pentru a juca exclusiv poker, este mai mult o călătorie de lucru decât o vacanţă. Într-o astfel de călătorie nu veţi participa la multe dintre activităţile inter-camere pe care altfel le-aţi face. (Vorbesc despre jocul celor doi mari şi Yahtzee !, evident). Dacă nu veţi petrece aproape nici un timp în camera dvs., calitatea camerei nu are cea mai mare importanţă. Sunt destul de sigură că iubita mea nu ar fi de acord cu mine asupra acestui punct – încă un motiv pentru care îţi economiseşti bani să mergi cu altcineva decât mierea ta.

Unibet îi place cu siguranță să-și păstreze pokerul simplu. În doar câteva clicuri, veți fi la masa pe care o alegeți, deoarece nu veți avea griji când vine vorba de selecția mesei – totul este făcut pentru dvs. după ce apăsați butonul „Alăturați-vă”. Jocurile în sine joacă rapid și sunt mari în design.

Există o serie de teme cu aspect genial la poker despre care gasiti detalii pe adresa https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/, așa că dacă doriți să jucați poker pe o masă de hochei de masă, pe o cale ferată sau pe un covor magic, puteți, în timp ce cei cărora le place să fie simplu au și această opțiune. De asemenea, vei alege din orice număr de avatare distractive atunci când te afli la masă, așa că dacă vrei să fii un cowboy, un vârcolac sau chiar un bufon de curte, alegerea este a ta. Toate acestea se adaugă și mai mult la natura recreativă a site-ului, care va fi benefică doar pentru cei cu ceva talent la poker.

Știri relevante