Menu

Care sunt cele mai celebre curse unde poti pariaa

Care sunt cele mai celebre curse unde poti pariaa

Tom O’Brien a cazut de 29 de ori, in timp ce Mick Fitzgerald a scazut doar de 5 ori. Asta sugereaza ca Fitzgerald este un jockey mai bun decat O’Brien? Fara a sti numarul exact de curse la care au participat amandoi si nivelul fiecarei curse, este evident imposibil de spus.

Ce putem spune este ca Tom O’Brien a luat parte la 397 de curse, cazand de 29 de ori. Intre timp, Mick Fitzgerald a luat parte la 172 de curse in aceeasi perioada si a cazut de 5 ori. Dublati ambele, adica 344 de curse si 10 caderi, ceea ce sugereaza ca Fitzgerald fie a luat curse mai putin provocatoare, fie este pur si simplu un jockey mai bun decat O’Brien.

Ceea ce stim este ca nu este atat de comun ca caii sa cada si nici nu este atat de comun ca jockeys sa cada. Cei care au tendinta de a fi mai neexperimentati, desi acest lucru nu este neaparat dat fiind faptul ca vor pierde calatoria inainte de a se termina cursa.

Folosind Festivalul Cheltenham 2019 ca punct de referinta, au scazut doar 2,61% dintre cai. Evident, cu cat o cursa este mai provocatoare, cu atat este mai probabil ca un cal sa se lupte pentru a finaliza cursa. In Marea Nationala din 2019, de exemplu, au participat 40 de cai, iar 5 dintre ei au cazut.

Asta inseamna ca in timpul Marii Nationale, care este considerata pe larg ca una dintre cele mai dificile curse desfasurate in timpul sezonului national de vanatoare, aproximativ 12,5% dintre caii participanti au cazut. In mod evident, aceasta este semnificativ mai mare decat 2,61% pe ansamblul Festivalului de la Cheltenham.

Daca sunteti in cautarea de a paria si aveti in vedere cati falnici ar putea exista sau care sunt sansele ca calul dvs. sa cada, amintiti-va urmatoarele: dificultatea cursei va influenta lucrurile, jocurile neexperimentate sunt mai susceptibile sa cada, nu multi cai tind sa scada in medie, conditiile vor juca un rol.

Știri relevante