Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri

Pariubet_Default_image

Este uimitor cate tipuri de pariuri sportive pot fi plasate pe fiecare eveniment sportiv. De exemplu pentru meciurile de fotbal, veti gasi in medie, peste 150 de tipuri diferite de pariuri – pe langa rezultatul final si alte pariuri de baza, si veti putea paria, de exemplu, care jucator va inscrie primul pe poarta, care echipa va da primul colt sau care echipa va primi primul cartonas galben. Sa nu mai vorbim ca varitatea pariurilor cresc de la o zi la alta ajungand sa pariem pe suturi la sau pe spatiul portii. Ceea ce este insa si mai grozav, este faptul ca din ce in ce mai multe ligi inferioare primesc tot mai multe optiuni de pariere ce odata erau disponibile doar la ligile de top si de regula in cele mai titrate campionate si competiti.

In cazul unui meci de tenis, veti putea paria, de exemplu, daca setul va ajunge la tiebreak, cate jocuri va avea setul / meciul etc. Am putea continua acest stil pentru o lunga perioada de timp. Casele de pariuri incearca intr-adevar sa ofere pariorilor cat mai multe optiuni posibil.

Cel mai frecvent tip de pariu sportiv este, desigur, un pariu pe rezultatul final. De exemplu, in fotbal, pariati ca echipa A castiga / meciul se termina la egalitate / echipa B castiga, ambele echipe marcheaza sau sub/peste un anumit numar de goluri in meci.

Desigur, exista o serie de alte tipuri de pariuri, dar cel putin de la inceput ar trebui sa va concentrati pe mai multe tipuri de pariuri de baza, cum ar fi rezultatul final al meciului. Diverse alte tipuri de pariuri sunt mai degraba o momeala pentru pariori si incearca sa-i ademeneasca pe nou-veniti sa parieze pe diferite tipuri de pariuri, care de obicei se incheie cu o pierdere pentru pariori. Motivul este ca pariorii incepatori si adesea nici macar cei avansati, nu au suficiente informatii pentru a efectua o analiza de pre-meci de calitate.

Știri relevante