Menu

Care sunt comisioanele percepute de neteller

Care sunt comisioanele percepute de neteller

Indiferent daca introduceti bani in contul dvs., depuneti intr-un cont de comerciant, transferati fonduri catre o persoana fizica sau extrageti banii cu una dintre optiunile noastre de retragere, NETELLER se straduieste sa ofere optiuni low-cost, care va permit sa va mutati banii fara spargerea bancii.

Nu va puteti folosi contul NETELLER daca nu exista bani in el. Cu o mare varietate de optiuni pentru finantarea contului dvs. in functie de tara de resedinta, exista intotdeauna o optiune potrivita pentru dvs.

Obtinerea de bani din contul NETELLER este rapida, simpla si sigura. Oferim o mare varietate de optiuni de retragere, in functie de tara de resedinta.

Pentru a vizualiza o lista a optiunilor disponibile in regiunea dvs., pur si simplu conectati-va la contul NETELLER.

Va rugam sa retineti ca, pentru a scoate bani din contul NETELLER folosind o retragere, va trebui sa va verificati informatiile personale cu noi. Pentru mai multe informatii despre verificarea contului dvs. NETELLER.

Fara taxe de transfer pentru destinatar si toate taxele de tranzactie renuntate la expeditor, puteti obtine si trimite bani gratuit cu Transfer de bani.

Pentru toate tranzactiile care implica conversia valutara, NETELLER adauga 2,95% la rata medie zilnica a pietei interbancare * publicata de un tert furnizor de date in valuta. NETELLER pastreaza aceasta suma sub forma unei taxe de prelucrare valutara pentru a va proteja impotriva fluctuatiilor cursului de schimb.

Daca nu utilizati contul NETELLER timp de 14 luni si pastrati soldul in cont, vi se va percepe o taxa administrativa.

Pentru a evita sa vi se percepe aceasta taxa, pur si simplu conectati-va la contul dvs. si efectuati o tranzactie. Orice tip de tranzactie va face. Puteti depune, transfera unui prieten, transfera pe sau de pe un alt site web sau puteti retrage pur si simplu fondurile ramase.

Știri relevante