Menu

Care sunt limitele contului de neteller pentru pariuri

Care sunt limitele contului de neteller pentru pariuri

Diferite tipuri de detinatori de cont verificati obtin limite diferite de NETELLER. Cum ar fi fara statut VIP, dar detinatorii de conturi verificate au urmatoarele limitari pentru a transfera bani pana la 100 000 USD intr-un alt cont NETELLER. Pentru un exemplu-

  • USD5000/tranzactie
  • 000 / 24 ore
  • 000 USD / 7 zile
  • 000 USD / 30 zile.

Aceasta inseamna ca mai mult de 100.000 USD intr-un transfer lunar nu este disponibil pentru membrii non-VIP.

Practic, toti membrii au limite de cont si nu numai toti VIP-ul, dar si toti membrii verificati obtin aceleasi restrictii. Limitele conturilor NETELLER depind de categoria detinatorilor de conturi.

Unii detinatori de conturi de stare VIP verificate obtin mai multe caracteristici si beneficii de limite mai mari decat altii. Fiecare cont de limitele limita modificarilor depinde in mod corespunzator de formele de tranzactie specifice.

Li se solicita limite mai mari pentru debit, credit, transferuri bancare sau retrageri de carduri Get2Pay. NETELLER creste aceste limite prin analizarea fiecarei tranzactii in caz de baza si regiune.

Membrii NETELLER verificati (nu este verificat) si limitele titularului statutului NETELLER sunt aproape aceleasi.

Limitele dvs. vor ramane aceleasi ca detinator de cont verificat, atata timp cat veti deveni membru VIP. Dupa aceea, majoritatea membrilor (VIP si membri verificati) se confrunta cu aceleasi limite.

Dar unii detinatori de statut VIP care solicita limite mai mari sunt analizati de la caz la caz in NETELLER pentru tranzactiile lor, cum ar fi retragerile prin transfer bancar, credit, debit si depozitele de carduri Get2Pay.

Cu toate acestea, pentru a obtine NETELLER limite mai mari cu avantajul maxim, ar trebui sa mentineti toti termenii si conditiile de statut VIP NETELLER.

Beneficiile pe care le veti primi merita. Asadar, pentru a creste limitele NETELLER, va sfatuim sa actualizati cele mai inalte niveluri NETELLER VIP.

Este o mare greseala facuta de membrul NETELLER de a crea diverse conturi de portofele electronice pentru a atinge nivelurile VIP maxime. Nu o face. Deoarece atunci cand veti incerca sa faceti acest lucru, tranzactiile dvs. totale se extind si in acele conturi. Atunci va fi dificil sa atingeti nivelul maxim.

Știri relevante