Care sunt limitele de la cardul meu skrill pentru pariuri

Fiind un serviciu de plata online inovator si bine rotunjit, Skrill ofera utilizatorilor sai acces la o carte preplatita MasterCard, precum si la o carte virtuala MasterCard. Primele pot fi comandate prin intermediul site-ului lor pentru a fi livrate catre orice rezident al SEE (Spațiul Economic European). Spre deosebire de cardurile de credit, cardul preplatit este direct legat de soldul dvs. Skrill. In acelasi mod in care depozitele si retragerile generale ale contului sunt supuse unor valori maxime, Skrill MasterCard are, de asemenea, limite stabilite pentru transferurile sale.

In calitate de deținator de cont VIP, Skrill Prepaid MasterCard poate fi primit integral gratuit. Limitele sale stabilite sunt similare, crescand semnificativ alaturi de statutul unuia. Membrii non-VIP vor fi limitați la o suma scazuta de retragere de 900 EUR si conturi Bronze sau Argint la 1200 EUR, respectiv 1500 EUR. De indata ce cineva atinge un statut VIP Gold, limita de pe Mastercard-ul Skrill Preplatit se dubleaza pana la 3000 EUR. Acest lucru permite cumparatorilor, jucatorilor si intreprinderilor deopotriva sa recupereze sau sa primeasca fonduri mai mari si le ofera flexibilitatea de a se ocupa de banii lor, fara a fi supusi unui plafon limitativ.

Conectarea la contul dvs. Skrill prin Pariubet va va deschide catre o serie de beneficii si condiții preferențiale. In special, puteți profita de cerințe de stare VIP mai flexibile si acces rapid la un cont verificat. Vei putea obține imediat statutul VIP in condiții preferențiale la inregistrarea prin Pariubet si vei accesa taxele de transfer mai mici si plafoanele mai mari. Acest lucru permite utilizatorilor sa isi actualizeze rapid conturile Skrill si, ulterior, sa-si creasca limitele.

De la plați catre comercianți si intreprinderi online, pana la retrageri directe de bani, se impun limite de fiecare data cand se primesc bani sau se scot din soldul contului. Aceasta practica este comuna atat bancilor, cat si serviciilor de plata online, iar Skrill nu face excepție. Funcționeaza pe un sistem similar, instaland capace pentru transferuri dupa criteriile stabilite. Limitele pot varia foarte mult in funcție de țara de origine a contului, de clasamentul sau VIP si de statutul verificat. Aceste limitari pot deveni rapid o problema pentru utilizatorii obisnuiți, ori de cate ori sunt implicate sume mai mari de bani.

Știri relevante