Care sunt motivele sa pariati mereu pe favorite

Intelegerea principiilor si a conceptului general de pariere pe favoriti ca parte a strategiei dvs. de pariere este foarte importanta pentru dezvoltarea dvs. si pentru atingerea obiectivului visat – pariuri profesionale.

Multe case de pariuri neexperimentate si ignorante considera ca parierea pe favoriti nu este suficient de profitabila pentru a da rezultate deloc. De aceea sunt mai atrasi de situatiile in care vad un curs minunat. Si astfel au pariat pe cei din afara. Sunt atrasi de viziunea unui mare profit. Ce zici de un astfel de curs de 5,00? Sau drept 10.00! Dar adevarul este ca aceasta abordare nu poate functiona decat pe termen scurt. Pe termen lung, obtinerea unui profit cu acest „sistem” este extrem de dificila si chiar imposibila.

Trebuie sa-ti faci o mare favoare si sa intelegi unde se fac bani „inteligenti” si de ce se fac de fapt prin aceasta alegere inteligenta. Motivul este foarte simplu – favoritul este favorit dintr-un anumit motiv. In al doilea nivel al scolii noastre de pariuri, am analizat probabilitatea si valoarea. Daca ati omis aceasta lectie, trebuie sa mergeti acum si sa studiati temeinic lectia. Contine informatii cu care vom lucra in aceasta lectie.

Cand cautati valoare, cel mai important lucru este fara indoiala ca invatati sa cautati oportunitatile de pariere cu cele mai probabile rezultate. Intelegerea acestui concept este simpla, dar multi oameni nu sunt capabili sa-l puna in practica, deoarece nu sunt dispusi sa accepte potentialul masiv al acestui concept.

Sa parcurgem cativa pasi importanti pentru a va ajuta sa intelegeti de ce se castiga bani „inteligenti” cautand oportunitati de pariuri atractive pe favoriti:

  • Cu cat este mai mare probabilitatea, cu atat este mai mare probabilitatea de succes.
  • Ar trebui sa pariati intotdeauna cu incredere maxima si incredere in pont.
  • Incredere suta la suta si incredere este oferita doar de varful cu cea mai mare probabilitate.
  • Intr-un meci in care exista doua echipe, jucatorul (sau echipa) cu cele mai mici cote are cele mai mari sanse de a castiga.

Numele subliniate sunt, desigur, preferate, dupa cum reiese din raportul de probabilitati. Casele de pariuri „nu-si aspira cursurile”. Dimpotriva – efectueaza analize amanuntite ale diferitilor factori si creeaza cursuri in functie de rezultatele analizelor lor. Este adevarat ca sansele sunt, de asemenea, influentate de opinia publica, dar chiar si asa, spune pariorilor multe despre probabilitatea de a castiga jucatori sau echipe individuale.

Poti paria pe fiecare favorit si sa pleci ca castigator?

Din pacate, nu este atat de usor. In caz contrar, nu ar exista birouri de pariuri pentru o lunga perioada de timp. Pentru a avea succes, trebuie sa lucrati din greu pe voi insiva, sa cautati cantitatea maxima de informatii despre evenimente sportive specifice, sa efectuati analize si sa luati pasi suplimentari pentru a „filtra” favoritele pe care merita sa pariati. Uneori puteti constata ca, desi la prima vedere una dintre echipe este o favorita semnificativa, exista cativa factori aparent ascunsi, iar meciul va fi relativ echilibrat in cele din urma.

Cu cat esti mai angajat in pariuri, cu atat vei fi mai dispus sa cauti astfel de factori ascunsi. Trebuie sa va amintiti ca mai multe informatii = sanse mai mari de succes. O multime de informatii va vor ajuta, de asemenea, increderea in sine. Este un puzzle pe care il veti asambla bucata cu bucata si in cele din urma veti reusi.

Acesta este probabil cel mai consumator de timp al pariurilor sportive, dar credeti-ma, ca merita sa gasiti informatii care va vor ajuta sa stabiliti daca merita cu adevarat sa pariati pe un anumit favorit. Castigi bani din asta economisesti si banii pe care altfel ai paria prost.

Știri relevante