Menu

Care sunt primele două etape ale pokerului cu 7 cărţi

Care sunt primele doua etape ale pokerului cu 7 carti
Odată ce cărţile sunt amestecate, toţi jucătorii trebuie să meargă. Înainte sunt bani morţi, adică intra imediat în pot. Toate pariurile pe care le faceţi vor fi în plus faţă de înainte.

Începând cu jucătorul din stânga dealerului şi deplasându-se în jurul mesei în sensul acelor de ceasornic, dealerul împarte fiecărui jucător două cărţi cu fata în jos (toate cărţile cu fata în jos sunt cunoscute sub numele de cărţi în jos sau cărţi cu găuri), urmate de o carte cu fata în sus (această carte este cunoscut sub numele de carte de usa sau carte de fereastră. Toate cărţile cu fata în sus sunt cunoscute în mod colectiv sub numele de cărţi sus sau cărţi de prezentare).

În fiecare formă de poker exista un factor determinant cu privire la modul şi de unde începe acţiunea în mana. În Hold’em sau Omaha acţiunea începe în stânga big blândului; în Stud începe cu aduce.

Jucătorul cu cea mai mică valoare a cărţii este cel necesar pentru a aduce.

Iată de ce aveţi nevoie pentru a discerne jucătorul pentru aducere:

Toate cărţile valorează valoarea nominală, iar cărţile fetei sunt evaluate de la cel mai rău la cel mai bun: Jack, Regina, Rege.
Asii sunt mari pentru aducere, ceea ce înseamnă că se clasează mai sus decât un rege.
Dacă doi jucători au aceeaşi valoare carte mică, se folosesc costume pentru a determina învinsul.
Stud foloseşte costum de poker ordonând alfabetic de la cel mai rău la cel mai bun: cluburi, diaminainte, inimi, pica.

Jucătorul care trebuie să aducă are două opţiuni. Ei pot aduce fie făcând un pariu egal cu mărimea inainte-ului, fie pot finaliza pariul la valoarea totală a pariului mic. Pariuri Prima rundă este ideala.

Jucătorul din stânga aducerii urmează să acţioneze. Acest jucător are trei opţiuni:

Fold: Nu plătesc nimic potului şi îşi arunca mana, aşteptând ca următoarea afacere să se joace din nou.
Apel: Se potrivesc cu suma adusă.

Raise: Dacă primul jucător a adus un minim (a adus doar suma inainte-ului), o majorare va completa pariul până la valoarea limita a pariului mic. Dacă primul jucător şi-ar finaliza aducerea la pariul mic complet, o mărire ar dubla suma pariului mic.

Pariuri pe runda a doua (strada a patra) .Odată ce prima runda de pariere a fost finalizată, dealerul împarte fiecare jucător (începând întotdeauna de la primul jucător în direct la stânga lui şi deplasându-se în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei) cu o carte cu fata în sus, lângă prima carte cu fata în sus.

În această runda de pariere (şi în fiecare runda de pariere de urmat) primul jucător care acţionează este decis de valoarea cărţilor de spectacol. Jucătorul cu cărţi de spectacol cu ​​cea mai mare valoare acţionează primul.

Valoarea cărţilor de spectacol este clasata în aceeaşi ordine ca mâinile de poker.

Pe a patra strada, cu doar doua cărţi afişate, cea mai bună mana posibilă ar fi doi aşi (A ♠ A ♥ mai exact). Cea mai proastă mana posibilă ar fi 2 ♣ 3 ♣. Orice pereche este mai bună decât oricare doua cărţi nepereche; de exemplu 2 ♣ 2 ♦ este mai bun decât A ♠ K ♠.

Rangurile de costume sunt folosite în caz de egalitate pentru cărţile de spectacol cu ​​cel mai mare rang. La evaluarea rangului după cost, valoarea mâinii este determinată de costumul cărţii cu cel mai înalt rang.

Asigurare: Există o varietate de oferte de asigurare pe Unibet. Jucătorii pot alege asigurarea de rambursare a pariului gratuit pentru a acoperi potențialele rateuri/pierderi. Pariorii de Formula 1 pot alege asigurarea de rambursare la pensie, care oferă pariuri gratuite de până la 20 de lire sterline în cazul în care pilotul tău pierde. Fanii fotbalului pot obține asigurarea Acca, unde primesc până la 10 lire sterline pentru acumulatori de fotbal european. Pariurile de golf vin cu asigurare de returnare a banilor pentru anumite tipuri/niveluri de pariuri în joc.

Competiții: Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/) organizează mai multe competiții ale căror jackpot-uri încep de la 10.000 lire sterline și ajung până la 50.000 lire sterline. Unele competiții vin cu concedii rambursate integral, bilete la concerte, coșuri cu bunătăți și multe altele.

Oferte de cazinou, poker și bingo: atât site-ul web, cât și aplicația mobilă oferă utilizatorilor existenți o varietate de oferte pentru jocurile de cazinou, poker și bingo. Rotiri gratuite suplimentare, bonusuri și oferte de bun venit pentru jocuri noi, toate compun această ofertă.

Știri relevante